Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Νέες εξελίξεις στην Αρεόπολη θα φέρουν τα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του Mega, η Γη της ελιάς σύμφωνα με το νέο αποκαλυπτικό «Η Γη της ελιάς spoiler».

Η γη της ελιάς έριξε αυλαία και σάρωσε στην τηλεθέαση  όμως ο 2ος κύκλος της σειράς υπόσχεται πολλά περισσότερα ενώ έχει κλειδώσει η ημερομηνία που θα ξεκινήσει.

Στο επίκεντρο των επόμενων επεισοδίων θα βρεθεί η σχέση του Φίλιππου και της Βασιλικής και για αυτό θα βάλει το χεράκι της η Αρετή.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Αρετή βάζει τέλος στη σχέση Βασιλικής – Φίλιππου με αυτό τον τρόπο

Τα πάνω κάτω θα έρθουν στη σχέση της Βασιλικής και του Φίλιππου που από τα πρώτα κιόλας επεισόδια της νέας σεζόν θα δοκιμαστούν αρκετά.

Σαν να μην έφτανε η απαγωγή της Βασιλικής, η Αρετή σκοπεύει να χωρίσει την κόρη της και τον γαμπρό της και για αυτόν τον λόγο πρόκειται να αναλάβει δραστικά μέτρα.

Έτσι, πλησιάζει μια άλλη γυναίκα και την πείθει να εισβάλει στη ζωή του Φίλιππου με στόχο να καταστρέψει τον γάμο του με την Βασιλική.

Εκείνη, μόλις το μαθαίνει γίνεται έξαλλη και τα βάζει με τον άνδρα της, με την σχέση τους να οδηγείται σε τέλμα.

Η Αρετή με αυτόν τον τρόπο αποδεικνύει πως είναι αδίστακτη και δεν σκέφτεται ούτε το εγγόνι της, προκειμένου να πετύχει το σχέδιο της.

Την ίδια στιγμή, σε κατάσταση σοκ είναι και ο Ισίδωρος που δεν ήθελε κάποιος από την οικογένεια των Βρετάκων να μπλεχτεί με μια υπόθεση όπως αυτής της δολοφονίας του Δημήτρη.

Η Ιουλία όμως αποδεικνύει για ακόμη μια φορά πως είναι μια δυναμική γυναίκα που δεν διστάζει ακόμη και να τα βάλει με όλους και όλα.

Media νέα

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Εισβάλλουν στη σειρά πασίγνωστοι ηθοποιοί – Όλα τα ονόματα

Απίστευτη δήλωση η Κατερίνα Καινούργιου για το στήθος της!

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Καυτηριάζει με τον πιο έξυπνο τρόπο τις υποκλοπές