Η δραματική σειρά του MEGA, Η Γη της Ελιάς επιστρέφει σύντομα με καινούργια επεισόδια και εξελίξεις πού κόβουν την ανάσα. Μία από αυτές έχει στο επίκεντρο τον Χρήστο, ο οποίος βλέπει κουκουλοφόρους να εισβάλλουν στην ταβέρνα και να πυροβολούν. Επιπλέον, έξι νέα πρόσωπα φτάνουν σταδιακά στη Μάνη και ανατρέπουν όσα γνωρίζαμε μέχρι τώρα!
Ο Χρήστος είναι ένα από τα πρόσωπα που κατά τη διάρκεια του πρώτου κύκλου αποφάσισε να εγκαταλείψει τη ζωή του στον Καναδά και να επιστρέψει για πάντα στον τόπο που αγαπά, στη Μάνη. 0 νεαρός άντρας, αφού βρίσκει στήριγμα στον Θείο του, τον Λυκούργο, και στην ξαδέλφη του, την Ισμήνη, καταφέρνει να αγοράσει την παραδοσιακή ταβέρνα της Ελένης, η οποία ακολούθησε τον Στέφανο στην Ισπανία, να διατηρήσει σταθερή την πελατεία, καθώς επίσης και να κερδίσει την καρδιά της Μυρτάλης.

 

Κανένας, όμως, δεν γνωρίζει το ένοχο παρελθόν που κρύβει καλά ο κατά τα άλλα όμορφος, ευγενικός και εργατικός άντρας. Ο Χρήστος πρόκειται να μας απασχολήσει περισσότερο στον δεύτερο κύκλο της σειράς, καθώς όλα αυτά που κρύβει Θα αρχίσουν σιγά-σιγά να βγαίνουν στην επιφάνεια και να πυροδοτούν απρόσμενες εξελίξεις. Ο άντρας φαίνεται να έχει αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς πίσω στον Καναδά αλλά και να έχει δημιουργήσει καινούργιους στη Μάνη, με την εμπλοκή του σε μία εγκληματική οργάνωση να είναι δεδομένη. Και αυτό γιατί μια μέρα κουκουλοφόροι εισβάλλουν στην ταβέρνα του και, αφού φωνάζουν σε όλους όσοι βρίσκονται εκεί να πέσουν κάτω, αρχίζουν να πυροβολούν.

Εκείνη τη στιγμή, ο Χρήστος, με τον φόβο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του, κρύβεται πίσω από τις καρέκλες και περιμένει να φύγουν. Φυσικά, το μακελειό στην ταβέρνα δεν αργεί να γίνει γνωστό στην τοπική κοινωνία με τους κατοίκους να φοβούνται να κυκλοφορήσουν. Ακόμη, ο Χρήστος δείχνει αποφασισμένος να ερευνήσει με τρόπο εάν αυτή η επίθεση των κουκουλοφόρων συνδέεται με κάποιον… λογαριασμό από το παρελθόν του. Παράλληλα, πέρα από την παραπάνω ιστορία, ο Χρήστος πρόκειται να μας απασχολήσει και με τη σχέση του με τη Μυρτάλη. Εκείνη, μετά το παθιασμένο φιλί που αντάλλαξε με τον Αλέξη στη δεξίωση του γάμου της Βασιλικής και του Φίλιππου, βρίσκεται σε δίλημμα σχετικά με το ποιον από τους δύο άντρες θέλει στη ζωή της για να προχωρήσουν μαζί. Μάλιστα, δεν αργεί να δημιουργηθεί ένα ερωτικό τρίγωνο-φωτιά, με τον Αλέξη να μην ανέχεται να μοιράζεται την όμορφη κοπέλα με κανέναν άλλον. Πόσο μάλλον με τον εργοδότη του. Συνεπώς, το μυαλό του Θολώνει περισσότε-ρο και σκέφτεται διάφορους τρόπους για να τον βγάλει από τη μέση…

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το trailer της σειράς