Η σειρά του MEGA που τόσο αγαπήθηκε, η «Γη της ελιάς», σε σενάριο Βάνας Δημητρίου και σκηνοθεσία Αντρέα Γεωργίου,  επιστρέφει άμεσα στο καθημερινό πρόγραμμα του καναλιού με τον δεύτερο και πιο συναρπαστικό κύκλο επεισοδίων. Παλιοί αλλά και νέοι ήρωες βρίσκονται σε δίνη με απρόβλεπτα παιχνίδια της μοίρας!

Ο νέος κύκλος ξεκινάει με την πολύκροτη σύλληψη της Αθηνάς, η οποία κατηγορείται για την αποτρόπαια δολοφονία του υποτιθέμενου γιου της και πρώην εραστή της, του Δημήτρη. Η οικογένεια Βρεττάκου συγκλονίζεται και έρχεται αντιμέτωπη με την κατακραυγή της μικρής κοινωνίας της Αρεόπολης.

Μέσα σε όλα αυτά τα δυσάρεστα γεγονότα, το σκοτεινό παρελθόν του Χρήστου έρχεται στην επιφάνεια, ενώ ο Δημοσθένης δεν παραλείπει να δείξει το αδίστακτο πρόσωπό του όχι μόνο στον Κωνσταντίνο, ο οποίος τον πιέζει να διακόψουν το συντομότερο δυνατό τη συνεργασία τους, αλλά και στη σύζυγό του, την Ασπασία, την οποία κακοποιεί, και στην ανιψιά του, τη Βασιλική, η οποία πέφτει Θύμα απαγωγής έπειτα από εντολή του. Και όλα αυτά είναι μόνο η αρχή. Η ζωή στη γη της Μάνης, όμως, δεν έχει μόνο σκάνδαλα και μίσος, έχει και μεγάλους έρωτες. Κάποιοι απ’ αυτούς ανθίζουν, ενώ άλλοι τελειώνουν. Η Ιουλία, ύστερα από έναν έντονο καβγά που έχει με τον Γιώργη για την υπόθεση της Αθηνάς, αποφασίζει να φύγει από το σπίτι, με εκείνον να την εκφοβίζει ότι αν περάσει την πόρτα του σπιτιού τους τελείωσαν.

‘Οπως και γίνεται. Παρ’ όλα αυτά, όμως, ο άντρας δεν πτοείται ιδιαίτερα και πολύ σύντομα βρίσκει τον νέο έρωτα στο πρόσωπο της Ευτυχίας, η οποία ομολογεί ότι εκείνη σκότωσε τον Ανέστη και ανάμεσά τους δημιουργείται μία πολύ ιδιαίτερη σχέση. Ταυτόχρονα, η συγκατοίκηση του Στάθη και της Εύας πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Αιτία είναι η βαθιά αγάπη ανάμεσα στον άντρα και στην Ιουλία, που παραμένει πάντα ζωντανή, θαμμένη όμως μέσα τους. Ειδικά ύστερα από όσα συνέβησαν ανάμεσά τους τον τελευταίο χρόνο. Και η Μυρτάλη, όμως, γνωρίζει το άλλο «πρόσωπο» της αγάπης. Μπλέκει στη δίνη ενός παθιασμένου έρωτα, δηλαδή αυτού μετον Αλέξη, που δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί και σιγά-σιγά οδηγείται σε σκοτεινά και επικίνδυνα μονοπάτια. Βέβαια, πλανάται ένα ερωτηματικό για το πού θα καταλήξει όλο αυτό…

Η Γη της Ελιάς: Πρεμιέρα στις 19 Σεπτεμβρίου

 

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ανατροπή με τη μικρή Αγγελική-Ποιος θα την υιοθετήσει

Βασίλισσα Ελισάβετ: Είθε να λάβει συγχώρεση, άλλα το αίμα των εθνομαρτύρων της Κύπρου δεν συγχωρεί τη λησμονιά

Ο Παράδεισος των Κυριών: Λάμψη και θανάσιμα μυστικά