Ο παράδεισος των κυριών: Εφιαλτικά γεγονότα γκρεμίζουν το όνειρο. Ο Αριστείδης Γερακάς και ο Ντίνος Παπακώστας, οι δύο νεαροί και φιλόδοξοι επιχειρηματίες πίσω από τον «Παράδεισο των κυριών», είναι καλεσμένοι στη δεξίωση που έχει οργανώσει ο Χριστόφορος Μπουραντάς, ο πατέρας της Αμαλίας, για τα γενέθλιά της.

Η κοπέλα του Ντίνου, που κάνει ό,τι μπορεί για να κρύψει τη σχέση τους από τον αυστηρό πατέρα της, κλείνει τα 20 της χρόνια και οι εορτασμοί Θα είναι μεγάλοι. Το ίδιο μεγάλη όμως προμηνύεται και η βραδιά, που βάφεται με αίμα! Όταν τα φώτα σβήνουν, ο Ντίνος βρίσκεται μετέωρος, σε κατάσταση σοκ! Ο συνέταιρος και αδερφικός του φίλος είναι νεκρός, δολοφονημένος από κάποιον άγνωστο, ενώ η γυναίκα της ζωής του παντρεύεται εναν άλλον. Τα εγκαίνια του «Παράδεισου» αναγκαστικά θα ακυρωθούν και η οικονομική καταστροφή είναι προ των πυλών…

Η Μιράντα, η υπεύθυνη προσωπικού του καταστήματος προσπαθεί να αποφύγει με κάθε τρόπο το να δώσει κατάθεση, ενώ η Αμαλία καλείται να διαχειριστεί την επιμονή των δικών της να παντρευτεί τον άντρα που την κακοποίησε. Αποφασισμένη να αντιδράσει, επιστρέφει στον Ντίνο, ο οποίος βλέπει μια χαραμάδα ελπίδας μέσα στη μαυρίλα. Δίνει εντολή να γίνουν τα εγκαίνια την επόμενη εβδομάδα και καταφέρνει προς στιγμήν να βάλει τα πράγματα ξανά σε μια ροή.

‘Ομως πολύ σύντομα, ολα ανατρέπονται ξανά, καθώς η Ντέπυ, η αρραβωνιαστικια του Αριστείδη και τελευταίος άνθρωπος που τον είδε  ζωντανό, εξαφανίζεται. Ο Αποστόλης, που μαθαίνει για το φόνο, πηγαίνει έξαλλος να ζητήσει ευθύνες από τη Βικτώρια. Κι αυτή, νιώθοντας πια ξεκάθαρα την απειλή, κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να επισπεύσει το γάμο της ανιψιάς της με τον Πάρη.

‘Ομως αυτή τη φορά, η Αμαλία δεν είναι διατεθειμένη να ενδώσει στη σειρά του ALPHA. Στο μεταξύ, η Ντέπυ εμφανίζεται ξανά στο σπίτι του Ντίνου και του εξηγεί το λόγο για τον οποίο πρέπει να παραμείνει κρυμμένη από όλους και όλα. Είναι έτοιμη, δε, να φύγει στο εξωτερικό, αλλά τελικά συμφωνεί πριν το κάνει να πάει να δώσει κατάθεση στην αστυνομία. Όμως ένας νέος φόνος αποκαλύπτεται και το τοπίο θολώνει ακόμα περισσότερο…

 

Όλες οι ειδήσεις

Ο Παράδεισος των Κυριών: Λάμψη και θανάσιμα μυστικά

Καιρός: Ο Αρναούτογλου προειδοποιεί μέχρι και για «36αρια» το Σάββατο

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια: Οι ήρωες πληρώνουν τα πάθη τους