Η σειρά του MEGA, Γη της Ελιάς, κατάφερε εν μέσω μίας δύσκολης τηλεοπτικής σεζόν, με πολλές σειρές μυθοπλασίας, να κρατήσει τον κόσμο του με το ενδιαφέρον σενάριό του! Άλλωστε ξέρουμε καλά ότι με ό,τι καταπιάνεται ο Ανδρέας Γεωργίου αλλά και η Βάνα Δημητρίου, είναι συνώνυμο της επιτυχίας!
Οι εξελίξεις είναι αυτές που τράβηξαν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και αυτές που και την επόμενη σεζόν, θα φέρουν και πάλι στην πρώτη γραμμή της τηλεθέασης τη δραματική σειρά.

Πώς όμως το καταφέρνει αυτό σε μία καθημερινή σειρά και μάλιστα απέναντι σε τόσο επιτυχημένες αντίπαλων καναλιών σειρές;

Μα φυσικά με τα γεγονότα που διαδραματίζονται και έλκουν το κοινό! Ποια είναι αυτά; Γάμοι, δολοφονίες αλλά και δολοπλοκίες, κηδείες αλλά πάνω απ’ όλα, εγκυμοσύνες!

Μία τέτοια φαίνεται ότι θα μας απασχολήσει την ερχόμενη σεζόν στη σειρά, που ακολουθώντας πιστά τις απαιτήσεις του κοινού, θα προσπαθήσει να «τακτοποιήσει» εκκρεμότητες!

Η Εύα λοιπόν αναμένεται να φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Στάθη! Γιατί μπορεί τώρα να εμφανίζεται επιφυλακτική απέναντι στον ισχυρό άνδρα της γης της ελιάς αλλά φαίνεται ότι το μέλλον τους είναι δεδομένο!

Σε προηγούμενο επεισόδιο είδαμε την Εύα να οδηγείται στο ιατρείο της Αντιγόνης έπειτα από μία δύσκολη συζήτηση με την Άννα. Μπορεί η ίδια να το απέδωσε στο γεγονός ότι ήταν νηστική με πολλούς καφέδες αλλά προφανώς τα σχέδια των σεναριογράφων είναι άλλα! Μένει μόνο να δούμε αυτά αλλά και την αντίδραση της Αρετής!

Γη της Ελιάς: Δείτε το trailer του αποψινού επεισοδίου!

Ποια σειρά θα αντικαταστήσει τη Γη της Ελιας;

Το τέλος της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς πλησιάζει και ο προγραμματισμός του καναλιού είναι ήδη έτοιμος για την αντικατάσταση της σειράς μέχρι εκείνη να επανέλθει προς τα τέλη Σεπτέμβρη. Ποια σειρά όμως θα την αντικαταστήσει; Ο Γιάννης Μπέζος είναι και πάλι αυτό το καλοκαίρι βασικός μας… συγκάτοικος μαζί με το Ευτυχισμένοι Μαζί. Καλοκαίρι… Η εποχή των επαναλήψεων!