Η Δήμητρα προσπαθεί να κατευνάσει τη ζήλια του Κουράκου στη σειρά Η Γη της Ελιάς και το πάθος ανάμεσά τους δυναμώνει όλο και πιο πολύ. Οι δυο τους πηγαίνουν για φαγητό στην Καλαμάτα, όπου τους βλέπει ο Δημοσθένης και παραξενεύεται .

Στο μεταξύ, ο Ορέστης εξακολουθεί να δηλώνει ερωτευμένος με τη Δήμητρα. Ανοίγει την καρδιά του στην Ασπασία, και εκείνη, επειδή τον έχει σαν γιο της πλέον, αναγκάζεται να του ομολογήσει όσα γνωρίζει για τη Δήμητρα και τον Κουράκο. Ο Ορέστης πληγώνεται βαθιά, όμως δεν αντιδρά. Αντιθέτως, αποφασίζει να κάνει υπομονή και να διεκδικήσει την καρδιά της Δήμητρας. Σύντομα η ζήλια του Γιώργη χτυπάει «κόκκινο», όταν μαθαίνει πως η αστυνομικός και ο Ορέστης πήγαν μαζί για φαγητό στο σπίτι του Μάνου.

Στο μεταξύ ο ντετέκτιβ ενημερώνει την Ιουλία σύμφωνα με το Τηλέραμα πως η Αριάδνη είχε σχέση με κάποιον που την κακοποιούσε και εκείνη το εξομολογείται ανήσυχη στον Στάθη. Η ‘Αννα, από την άλλη, εκμυστηρεύεται στη Βασιλική ότι ο πατέρας της κυκλοφορεί με μια πιτσιρίκα και της βάζει στο μυαλό περίεργες σκέψεις. Ο Φίλιππος ζητά τη βοήθεια της Ισμήνης προκειμένου να τα ξαναβρούν οι γονείς τους, χωρίς να ξέρει τους πραγματικούς λόγους που τους οδήγησαν στον χωρισμό.

Παράλληλα, η Βασιλική αρχίζει να ντρέπεται για τη φιλοξενούμενη του πατέρα της, καθώς αγνοεί πως η Αριάδνη είναι ετεροθαλής αδελφή της. Η Αλκμήνη ανακοινώνει στην Αντωνία πως θα γυρίσει στο σπίτι, αλλά με αυστηρά φιλικές διαθέσεις. Ο Στάθης συστήνει την Αριάδνη στον Λυκούργο, ενώ όλο το χωριό κουτσομπολεύει για την παρουσία της στο πλευρό του. Η είδηση δεν θα αργήσει να φτάσει και στα αφτιά της Αρετής, η οποία θα γίνει έξαλλη. Σύντομα ο αδίστακτος Στράτος καταφέρνει να μάθει ότι η Αριάδνη κρύβεται στη Μάνη και πηγαίνει να τη βρει…

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

 

 

Όλες οι ειδήσεις

Η Παραλία: Ο Δημητρός ερωτεύεται-Τι θα κάνει η Ναταλί;

Lewis Hamilton Max Verstappen και το παρασκήνιο συνεχίζεται

Η Γη της Ελιάς: Βόμβα-Ο Λυκούργος χωρίζει τη Χάιδω!