Ο Λυκούργος προσπαθεί να μάθει από τη Χάιδω γιατί ο Σωτήρης ήθελε γδικιωμό στη σειρά Η Γη της Ελιάς. Ταραγμένη εκείνη αποφεύγει να του απαντήσει προσποιείται πως της ανέβηκε η  πίεση, για να κερδίσει χρόνο. ‘Ομως ο Λυκούργος είναι αποφασισμένος και τελικά καταφέρνει να της εκμαιεύσει όλη την αλήθεια!

Εξοργισμένος, δεν δέχεται τις δικαιολογίες της και της ανακοινώνει ότι θέλει διαζύγιο! Η Αρετή πηγαίνει στη Χάιδω να της δώσει κουράγιο, αλλά δεν χάνει την ευκαιρία να ξύσει και παλιές πληγές. Αργότερα, σε απόγνωση, η Χάιδω παίρνει τηλέφωνο τον Λυκούργο, σε μια προσπάθεια να τα βρουν, η στάση του όμως παραμένει σκληρή. Η Αναστασία αποκαλύπτει στην Αρετή τη σχέση της με τον Αποστόλη και εκείνη σκάει από τη ζήλια της. Η Ισμήνη νιώθει ανασφάλεια για τη συνεργασία της με τον Άρη, αλλά ο Κωνσταντίνος τη στηρίζει, παρά τις αμφιβολίες του.

Η Χάιδω εντωμεταξύ, πηγαίνει στο σπίτι του Λυκούργου για να παίξει το τελευταίο της χαρτί αλλά εκείνος της ξεκαθαρίζει ότι έχουν χωρίσει οριστικά! Προσπαθεί μάταια να τον πείσει για τις απόψεις της περί γδικιωμού.

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

MEGA: Τέλος η Ελένη Μενεγάκη-Πάει στον ΣΚΑΪ;

UEFA Ranking Ελλάδα: Δώρο από Μπαρτσελόνα – Ήρθε η στιγμή!

Σασμός: Μία κόρη για τη Βασιλική και τον Μαθιό!