Ο Φίλιππος και ο Παρασκευάς στη Γη της Ελιάς, παίρνουν άδεια από τον στρατό και επιστρέφουν στο χωριό για να παρευρεθούν στον γάμο της Άννας και του Πότη. Την ίδια στιγμή όμως ο Σωτήρης καιροφυλακτεί και περιμένει την κατάλληλη στιγμή που θα πετύχει τον Φίλιππο μόνο για να πάρει την εκδίκησή του. Λίγο αργότερα ο Φίλιππος πηγαίνει στους πορτοκαλεώνες κι εκεί ο Σωτήρης βρίσκει τη στιγμή που έψαχνε και προσεγγίζει τον Φίλιππο κρατώντας όπλο. Του λέει ότι το αίμα ξεπλένεται με αίμα και ότι τον λένε Σωτήρη Βαφέα ενώ ετοιμάζεται να τον εκτελέσει εν ψυχρώ.

Στο μεταξύ η απουσία του Σωτήρη από τον ελαιώνα κάνει τον Μιλτιάδη να υποψιαστεί ότι ετοιμάζει κάποιο σχέδιο. Παρατάει τα πάντα και χωρίς να διστάσει πηγαίνει και τα λέει όλα στη Χάιδω, αποκαλύπτοντας την αλήθεια σχετικά με την ταυτότητά του αλλά και του Σωτήρη!

Είναι ο αδελφός του Βαφέα και θέλει τον γδικιωμό. Της λέει ότι αυτός είναι πίσω από όλα όσα έχουν γίνει όπως ομολογεί στη Χάιδω. Ο Φίλιππος βρίσκεται ήδη σε θανάσιμο κίνδυνο και η Χάιδω παίρνει την καραμπίνα και τρέχει να τον βρει για να αποτρέψει το φονικό.

Την ώρα που φτάνει στα κτήματα με τα πορτοκάλια, ο Σωτήρης ήδη έχει πυροβολήσει τον Φίλιππο και είναι έτοιμος να του δώσει τη χαριστική βολή, όταν φτάνει η Χάιδω με το όπλο στο χέρι. Χωρίς να χάσει λεπτό, η Χάιδω τον πυροβολεί πριν εκείvoς σκοτώσει τον γιο της και παράλληλα φτάνει και η αστυνομία.

Λίγο αργότερα ο Φίλιππος μεταφέρεται τραυματισμένος στο νοσοκομείο, ενώ η Χάιδω οδηγείται με χειροπέδες στο κρατητήριο. Στη συνέχεια ο Κουράκος ανακρίνει τον Μιλτιάδη κι εκείνος του εξομολογείται τη μισή αλήθεια, ακριβώς ό,τι συμφώνησαν με τη Χάιδω, ενώ η Βασιλική και ο Παρασκευάς τρέχουν στο πλευρό του Φίλιππου στο νοσοκομείο, που είναι βαριά χτυπημένος και χαροπαλεύει.

Την ίδια στιγμή ο Λυκούργος μαθαίνει τα νέα για τον Φίλιππο και πηγαίνει να δει τη Χάιδω, όμως αρχίζουν να τον ζώνουν τα φίδια σχετικά με την εμπλοκή της στην υπόθεση!

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Η Μάγισσα: Άγριος καβγάς-Ο Κανέλλος λέει στη Δαμιανή ότι ο Τζανής σκότωσε το μωρό!

F1: Lewis Hamilton o 8ος τίτλος δεν είναι το όριο

Αντώνης Καφετζόπουλος: Έτσι «ξεφτίλισε» την ΕΡΤ-Όσα είπε για το τέλος της σειράς που πρωταγωνιστεί