Οι Βρεττάκοι στη σειρά Η Γη της Ελιάς,  συγκλονίζονται από την αποκάλυψη για την Αριάδνη, αλλά βλέποντας την άσχημη ψυχολογική κατάσταση της Ιουλίας, αποφασίζουν να της συμπαρασταθούν. Η Αρετή, από την άλλη, δεν μπορεί να αποδεχθεί αυτό το νέο και διαδίδει σε όλο το χωριό ότι έπεσε θύμα του Στάθη. Διαλαλεί ότι την κορόιδευε εδώ και χρόνια πίσω από την πλάτη της.

Την ίδια στιγμή, η Αριάδνη επιδιώκει να συναντηθεί με τη Βασιλική. Οταν συναντάει την αδελφή της την παρακαλεί να μιλήσουν και να της δώσει χρόνο να πει αυτά που θέλει, Η Βασιλική όμως αρνείται λέγοντας δεν τρέφει συναισθήματα για εκείνη και πως τη βλέπει σαν μία ξένη.

Στο μεταξύ η Αρετή δε σταματά πουθενά και συνεχίζει να ξεσπαθώνει γύρω από την υπόθεση της Αριάδνης, ενώ ο Στάθης ενημερώνει την Ιουλία ότι η κόρη τους δε θα φύγει και αποφάσισε να μείνει μαζί του στη Μάνη.

Παράλληλα η Αριάδνη έχει αρχίσει να δημιουργεί θετικές εντυπώσεις στον κύκλο και την οικογένεια του Στάθη και σε αυτό το πλαίσιο ο Δημοσθένης καλεί στο σπίτι τον ξάδελφό του με την κόρη του για να τους κάνει το τραπέζι. Ολοι είναι άνετοι εκτός από την Ασπασία, η οποία αισθάνεται μεγάλη αμηχανία. Την επόμενη μέρα ο Ισίδωρος κάνει κουβέντα στον Στάθη για την Αριάδνη και του δείχνει τις πραγματικές του προθέσεις τονίζοντας ότι θα αγκαλιάσουν το κορίτσι και θα της φερθούν όπως αρμόζει.

Αργότερα, η Αριάδνη πηγαίνει στην ταβέρνα και ο Χρήστος τής ανακοινώνει ότι την προσλαμβάνει παράλληλα με την έλξη που νιώθουν ο ένας για τον άλλο.

Την ίδια ώρα, η Ιουλία βλέποντας ότι η Αριάδνη αποδέχεται όλους εκτός από την ίδια της τη μάνα, βρίσκεται σε απόγνωση και δεν ξέρει τι άλλο να κάνει. Ετσι αποφασίζει να κάνει μια μεγάλη έκπληξη στην Αριάδνη και σε μια προσπάθεια να φτιάξει τη σχέση τους, θέλει να της γράψει όλη την ακίνητη περιουσία της.

Στο μεταξύ, η Ασπασία μετά το τραπέζι εξηγεί στην Αρετή την αλήθεια σχετικά με την εγκυμοσύνη της Ιουλίας και ότι αυτό έγινε πριν παντρευτεί εκείνη και όλα αυτά τα χρόνια δεν ήξερε τίποτα. Ούτε για την εγκυμοσύνη της Ιουλίας ούτε για το κορίτσι αλλά δεν καταφέρνει να την πείσει. Από την άλλη, η Αφροδίτη συμβουλεύει την Ιουλία να μην μεταβιβάσει την περιουσία.

Η Ιουλία όμως το βλέπει σαν πράξη αγάπης.

Ο  Στάθης μετά την κουβέντα με τον Ισίδωρο, προσπαθεί να φέρει πιο κοντά την Αριάδνη με την οικογένεια Βρεττάκου, ενώ την ίδια ώρα η Αριάδνη απορρίπτει τη δωρεά της Ιουλίας!

Ο Στάθης γίνεται έξαλλος με την Ιουλία και παίρνει το μέρος της Αριάδνης λέγοντας ότι το ίδιο έκαναν και με αυτόν και είδε τα αποτελέσματα!

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Η Μάγισσα: Η απόλυτη ανατροπή-Τέλος ο Μιχαήλ-Ο Μάρκος είναι ο νέος αρχηγός!

H Luisinha Oliveira εθεάθη στην Βραζιλία και μάλλον επέστρεψε στον αστέρα της F1 Lando Norris

Λάμπρος Κωνσταντάρας: Παίρνει θέση στην κόντρα Καινούργιου-Σκορδά- Έτσι «τελειώνει» την Super Κατερίνα