Εκεί που είχε τον απόλυτο έλεγχο σε όλα τα πράγματα, ξαφνικά ο Μιχαήλ στη σειρά Η Μάγισσα, βλέπει τα πάντα να ανατρέπονται και να χάνει την αξιοπιστία του, ακόμα και στα μέλη της οικογένειάς του. Η δολοφονία του εγγονού του, οι καβγάδες της Δαμιανής με την Αναστασία, οι κρυφές του συναντήσεις με τη σύγκριά του, η απιστία της νύφης του με τον γιο του, αλλά και ο (δεύτερος) θάνατος του Τζανέτου που προκάλεσε την αντίδραση του Κανέλλου, τον φέρνουν στα όριά του. Αρχίζει πια να σκέφτεται αν κάνει λάθος και τι μπορεί απ’ όλα αυτά να διορθώσει!

Αλλά όλα του μοιάζουν μάταια καθώς τίποτα απ όσα έχουν γίνει δεν μπορούν να αλλάξουν! Ετσι οδηγείται στην τεράστια απόφαση να παραιτηθεί από «καπετάνιος» της οικογένειας Λάσκαρη!
Κι ενώ στον πύργο των Λασκαραίων ο Μιχαήλ παλεύει με τους δαίμονες του παρελθόντος, στους Γερακάρηδες ο ερχομός της Κυπριανής έχει φέρει τα πάνω-κάτω καθώς ζητά από τον Σπήλιο να φύγει με την οικογένειά του από τη Μάνη.

Παράλληλα, η ισχυρή γυναίκα συγκεντρώνει τους καπεταναίους του τόπου της, προσπαθώντας συνταχθούν στο πλευρό του Σπήλιου, για να αντιμετωπίσουν τους Τούρκους!

Αλλά ο Σπήλιος περνάει ήδη στην αντεπίθεση, ενώ ο Εμρέ θα δεχτεί επίσκεψη από τον προδότη των Γερακάρηδων: Τον Πετρούνη. Την ίδια ώρα, οι Λασκαραίοι περιμένουν με αγωνία την απόφαση του Μιχαήλ, για το αν θ’ ακολουθήσουν τους υπόλοιπους καπετάνιους στο πλευρό των Γερακάρηδων ενάντια στους Τούρκους. Όμως, εκείνος έχει να πάρει άλλες αποφάσεις και αρχίζει να σκέφτεται πως ίσως ο Τζανέτος ήταν ο δολοφόνος του βρέφους.
Αυτή η σκέψη τον κάνει να αναμετρηθεί με τις ενοχές του. Θεωρεί ότι φταίει εκείνος αφού του τα είχε πάρει όλα!

Στο οικογενειακό τραπέζι κι ενώ όλοι περιμένουν την απόφασή του για τους Γερακάρηδες, εκείνος τους πετάει τη βόμβα. Τους λέει ότι παραδίδει τη σκυτάλη, ενώ το βράδυ αναλαμβάνει ο Μάρκος ο οποίος θα βρεθεί πάλι αντιμέτωπος με τον Τζανή.

BOMBA! HΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ!

Η Μάγισσα: Δείτε το τρέιλερ του ΑΝΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Έρωτας Φυγάς: Ο Ιάσονας παίρνει το νόμο στα χέρια του-Τι έκανε τελικά η Ουρανία;

MotoGP Μαλαισία: Ο αγώνας που θα κρίνει τον πρωταθλητή

Ράδιο Αρβύλα: «Τέλος» το Βινύλιο για τον Νοέμβριο