Η Βασιλική μαθαίνει ότι ο πατέρας της κυκλοφορεί με μια κοπέλα περίπου στην ηλικία της στη Γη της Ελιάς, και απαιτεί να μάθει την αλήθεια!

Του λέει ότι θα έπρεπε να ντρέπεται να κυκλοφορεί ελεύθερα με ένα τόσο μικρό κορίτσι και ο Στάθης προσπαθεί να της εξηγήσει! Της λέει ότι δεν μπορεί να πιστεύει ότι θα της έκανε ποτέ κάτι τέτοιο! Αναρωτιέται αν γνωρίζει τον πατέρα της αλλά όλες οι προσπάθειες του Στάθη να πείσει τη Βασιλική ότι η Αριάδνη είναι κόρη ενός φίλου του από τον στρατό δεν έχουν αποτέλεσμα και μάλιστα, για άλλη μια φορά, λάδι στη φωτιά ρίχνει και η Αρετή, διαδίδοντας ότι ο Στάθης έχει ερωτική σχέση με το νεαρό κορίτσι. Την ίδια ώρα, η Αριάδνη μπαίνει αμέριμνη στο καφενείο του Πότη κι εκεί βρίσκει τον Στράτο που έχει έρθει να τη βρει, να πίνει καφέ. Μόλις τον βλέπει, τρέμει από τον φόβο της και το βάζει στα πόδια. Αυτός την κυνηγάει αποφασισμένoς να της κάνει κακό, μέχρι που την εντοπίζει και είναι έτοιμος να τη χτυπήσει, ώσπου εμφανίζεται ο Στάθης και η κοπέλα σώζεται την τελευταία στιγμή.

Αμέσως καλεί την αστυνομία και επιτέλους ο Στράτος συλλαμβάνεται και οδηγείται στη φυλακή. Στο μεταξύ, η Αρετή πασχίζει να μάθει πληροφορίες για την Αριάδνη και ρωτάει όποιον βρει και φυσικά και την Ασπασία. Ωστόσο η Ασπασία επιμένει ότι η κοπέλα είναι απλά κόρη ενός φίλου του Στάθη που τον παρακάλεσε να τη φιλοξενήσει για λίγες μέρες.

Την ίδια ώρα, η Βασιλική που θέλει να πειστεί για όσα της έχει πει ο πατέρας της, καλεί σε τραπέζι τον Στάθη με την Αριάδνη και ο Παρασκευάς που βρίσκεται εκεί προσπαθεί να καταλάβει αν υπάρχει κάτι ερωτικό ανάμεσά τους, ενώ παράλληλα δείχνει τεράστιο ενδιαφέρον προς τη νεαρή κοπέλα.

Λίγο αργότερα η Αρετή βρίζει την Αριάδνη καταμεσής του δρόμου! Της λέει ότι θα έπρεπε να ντρέπεται να πηγαίνει με έναν άντρα που θα μπορούσε να είναι ο πατέρας της! Τότε η Αριάδνη της ομολογεί πως όντως είναι!

Η Αρετή μένει άναυδη με την αποκάλυψη! Αμέσως η Αρετή μεταφέρει το νέο στη Βασιλική, η οποία τα χάνει όταν συνειδητοποιεί πως εκείνη και η Αριάδνη είναι αδελφές!

Παράλληλα η Αριάδνη ανακοινώνει στον Στάθη ότι θα μείνει μόνιμα στη Μάνη, ενώ την ίδια ώρα η Αρετή πηγαίνει να προλάβει τα νέα στην Ιουλία. Ωστόσο η Ιουλία την αιφνιδιάζει αποκαλύπτοντάς της την αλήθεια και η Αρετή μόνο που δεν λιποθυμάει.

Μετά από αυτό η Αρετή ζει στιγμές δόξας, αφού πλέον νιώθει δικαιωμένη απέναντι σε όσους την έλεγαν τρελή και αμέσως διαδίδει παντού την είδηση ότι η Αριάδνη είναι κόρη του Στάθη και της Ιουλίας.

Δεν διστάζει να πάει ακόμα και στο σπίτι του Ισίδωρου Βρεττάκου, ενώ τη μεγαλύτερη πίκρα παίρνει η Βασιλική, η οποία δεν θέλει να ξαναδεί τον πατέρα και ο θυμός είναι μεγάλος καθώς πιστεύει ότι τόσα χρόνια τους κορόιδευε και περισσότερο εκείνη!

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Τέλος από τον ΑΝΤ1;-Τι έχει συμβεί

Halloween F1 vs MotoGP : Πως περνάνε τα παλικάρια μας στις απόκριες;

Έρωτας Φυγάς: Τέλος η Αλεξάνδρα για τον Ιάσονα-Βρίσκει καινούριο έρωτα!