Ο χαρακτήρας της Μαργαρίτας στη σειρά Η Γη της Ελιάς είναι ευαίσθητος και καλοσυνάτος και καμία σχέση δε φαίνεται να έχει με τον γιο της, τον Αλέξη!

Ωστόσο ο έλεγχος είναι πολύ εύκολος να χαθεί και κάτι τέτοιο πρόκειται να συμβεί μέχρι το τέλος της δεύτερης σεζόν της επιτυχημένης σειράς του MEGA που θα συνεχιστεί και για τρίτη χρονιά.

Όπως γνωρίζουμε ήδη ο Αλέξης θα δολοφονήσει την αγάπη της ζωής του την Μυρτάλη σε μία στιγμή που χάνει τον έλεγχο για ακόμα μία φορά. Ο ίδιος όπως είναι φυσικό, συνειδητοποιεί αργά την πράξη του και μην μπορώντας να το διαχειριστεί, ζητά τη βοήθεια της μητέρας του η οποία και τον οδηγεί η ίδια στα χέρια του Κουράκου και της αστυνομίας.

Η Μαργαρίτα, που γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τι παιδί έχει μεγαλώσει, διαλύεται αλλά δεν μπορεί πλέον να κάνει το οτιδήποτε αφού έχει συνειδητοποιήσει ότι το παιδί της είναι νεκρό, τουλάχιστον ψυχικά!

Σαν μάνα, κατηγορεί τον εαυτό της και θεωρεί ότι η ίδια είναι υπεύθυνη για όσα εγκλήματα διέπραξε το παιδί της. Εκείνη βυθίζεται στην μελαγχολία και φαίνεται να απομακρύνεται από όλους και όλα. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν ο Ανδρέας Γεωργίου θα συνεχίσει να έχει τον χαρακτήρα της Λυδίας Κονιόρδου και την επόμενη σεζόν μιας και ο Αλέξης πλέον αποχωρεί μετά και την αυτοκτονία που πρόκειται να διαπράξει στη φυλακή.

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς

 

Όλες οι ειδήσεις

Παγιδευμένοι: Πλησιάζει το τέλος του Σπύρου-Ανατροπή με τις αποκαλύψεις!

Στον Ολυμπιακό δεν είναι καθόλου άνετοι που ήδη άνοιξε θέμα με τον Μπακαμπού

Αυτή η νύχτα μένει: Συμμαχία που θα προκαλέσει χαμό-Χρήστος και Στρατής κατά της Μαρίνας!