Η Ασπασία, από την πρώτη στιγμή που μετακόμισε στη Μάνη στη σειρά Η Γη της Ελιάς, βλέπει τη ζωή της να κινείται σαν μαριονέτα απο τον Δημοσθένη.

Κάτι που επιβεβαιώνεται συχνά τον τελευταίο καιρό και ειδικότερα μετά τον τραγικό θάνατο του γιου τους. Η γυναίκα θα δεχτεί έντονη πίεση από τον Δημοσθένη να σταθεί ξανά στα πόδια της και να συνεχίσουν τη ζωή τους. Εκείνη, όμως, δεν μπορεί να διαχειριστεί την απώλεια του Κίμωνα, μέχρι που παίρνει μια σημαντική αποφαση, να αρχίσει συνεδρίες με ψυχολόγο.

Σύντομα, πραγματοποιεί την πρώτη συνεδρία και μιλάει στην ψυχολόγο για τη σχέση της με τον σύζυγό της, στον οποίο έχει υποσχεθεί αιώνια αγάπη, πίστη αλλά και αφοσίωση. Κάποια στιγμή, η ψυχολόγος αντιλαμβάνεται ότι κάτι δεν πάει καλά στη μεταξύ τους σχέση και, προκειμένου να εντοπίσει το πρόβλημα, ζητάει από την Ασπασία να κάνει μια αναδρομή στο μακρινό παρελθόν. ‘Οπως και γίνεται.

Εκείνη εξομολογείται διάφορα γεγονότα από την παιδική της ηλικία και μία σπαρακτική ιστορία αρχίζει να ξεδιπλώνεται. Αυτή έχει να κάνει με την αδελφή που είχε, την οποία αγαπούσε και την πρόσεχε παραπάνω και από τον εαυτό της, μέχρι που μια μέρα την άφησε με τους γονείς τους για να πάει στο σχολείο.

Επιστρέφοντας, απλά της ανακοίνωσαν ότι η αδελφή της πέθανε ξαφνικά. Από τότε, η Ασπασία ζει με ένα βάρος στη συνείδησή της μην τυχόν φέρει κάποια ευθύνη για το παραπάνω συμβάν καθώς επίσης και γιατί οι γονείς της δεν την άφησαν να αποχαιρετήσει την αδελφή της…

Λίγη ώρα μετά, η γυναίκα σκέφτεται όλα όσα συζήτησε με την ψυχολόγο και συνειδητοποιεί ότι από το παρελθόν μέχρι και σήμερα η ζωή της είναι γεμάτη ανοιχτές πληγές και τραύματα που δεν ειναι καθόλου εύκολο να επουλωθούν. Αρα, η δουλειά που έχει να κάνει με την ψυχολόγο είναι μεγάλη και μόνο σε . . καλό μπορεί να την οδηγήσει.

Ακόμη, δεν διστάζει να προτείνει στην Αρετή να αρχίσει άμεσα και εκείνη συνεδρίες, θεωρώντας ότι έτσι θα μπορέσει να προχωρήσει επιτέλους τη ζωή της, αφήνοντας πίσω όλους όσοι την πλήγωσαν.

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Παγιδευμένοι: Ο Ανδρέας χαροπαλεύει -Αυτό είναι το τέλος του;

Μίμης Παπαϊωάννου: Αντίο σε έναν θρύλο

Μάρκος Σεφερλής: Αυτός είναι ο λόγος που πήγε στον ΣΚΑΪ