Ο Φίλιππος ο οποίος δεν θέλει πια να κρύβει τίποτα από την Βασιλική στη σειρά Η Γη της Ελιάς, της εξομολογείται ότι η Ειρήνη είναι αδερφή του και την ορκίζει να μη μιλήσει σε κανέναν για την Ειρήνη και την συγγένεια του καθώς κάτι τέτοιο θα προκαλούσε σκάνδαλο στο χωριό και θα έβλαπτε την μνήμη του πατέρα του αλλά και την υπόληψη του Δημοσθένη.

Η Ειρήνη από την πλευρά της κάνει ακόμη βήματα προσέγγισης προκειμένου να της συγχωρέσει τα παλιά της λάθη και σχέση τους να αποκατασταθεί. Ο Μάνος ζητά από την Ιουλία να πιέσει την Μαρίνα να προχωρήσει στις απαιτούμενες εξετάσεις αλλά πέφτει σε τοίχο.
Η αγοραπωλησία του ελαιώνα του Μιχάλη ολοκληρώνεται και αποφασίζει να καλέσει την Αθηνά στο σπίτι για να το γιορτάσουν. Εκεί η Αθηνά σχεδόν ασυναίσθητα ανταποκρίνεται για πρώτη φορά στο φλερτ του δίνοντας του ελπίδες.

Ο Μάνος εξακολουθεί να πιέζει την Μαρίνα να ολοκληρώσει τον κύκλο των εξετάσουν που ξεκίνησε αλλά εκείνη συνεχίζει να αρνείται πεισματικά φέρνοντας τον σε απόγνωση.

 

Επεισόδιο 1ο3 στις 14/2/2023

Ο Μιχάλης ενθουσιασμένος από την ανταπόκριση της Αθηνάς στο φλερτ του προσπαθεί να καταλάβει που βρίσκεται πλέον η σχέση τους αλλά εκείνη απομακρύνεται και πάλι από κοντά του. Η Αναστασία ρωτάει την Ευτυχία για την παρουσία του Κουράκου στο σπίτι και εκείνη αναγκάζεται να της πει ένα ψέμα για να καλύψει ότι κάτι τρέχει μεταξύ τους.

Ο Κουράκος προχώρα ένα βήμα παραπέρα στην εξιχνίαση του κυκλώματος της μαφίας με τη σύλληψη του Θύμιου. Η συντετριμμένη Δήμητρα αποφασίζει να κοιτάξει μπροστά αφήνοντας πίσω την βαριά απώλεια του Κίμωνα που κάθε μέρα τις ξεσκίζει την καρδιά βυθίζοντας την στην θλίψη.

Πηγαίνει στον τάφο του για να του μιλήσει για τελευταία φορά αποφασισμένη να γυρίσει σελίδα και να μην επιτρέψει να την καταπλακώσει το βαρύ του πένθος.

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Survivor Twitter 7/2: Χαμός με τα νυχτοπερπατήματα Βασάλου – Μαριαλένας!

Η ατάκα πριν το Ατρόμητος-ΑΕΚ που θα άλλαζε τα πάντα

Σασμός: Τέλος η Στέλλα για τον Φαρμάκη-Αυτός είναι ο λόγος!