Η γη της ελιάς συνεχίζει να καθηλώνει τους τηλεθεατές με τις εξελίξεις της. Η σειρά του Mega για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά σαρώνει την τηλεθέαση και έχει χτίσει το δικό της φανατικό κοινό το οποίο αναμένεται να την ακολουθήσει και του χρόνου στον τρίτο κύκλο.

Στο Mediatime σας εξασφαλίζουμε κάθε νέο spoiler με όσα έρχονται να συγκλονίζουν. Όπως έχετε ήδη διαβάσει, ο Μάνος βρίσκεται ένα βήμα πριν από το θάνατο ενώ το τέλος είναι κοντά και για τον Αλέξη και αναμένεται να είναι τραγικό.

Ένας χαρακτήρας που περνάει ήδη πολύ μεγάλες τραγικές και δραματικές στιγμές είναι η Ασπασία. Η γυναίκα του Δημοσθένη πέρα από τα πολλά δεινά που περνάει στα χέρια του προσπαθεί να συνέλθει μετά τη δολοφονία του γιου της Κίμωνα.

Η ηθοποιός που υποδύεται την τηλεοπτική Ασπασία, η Βάσια Παναγοπούλου, μίλησε στο περιοδικό «ΟΚ» για το μέλλον του χαρακτήρα της.

Όπως ανέφερε η ίδια στην πορεία θα αποκαλυφθούν τα σκοτεινά μυστικά του άντρα της όμως η ίδια αμφιβάλει αν αυτό θα γίνει εύκολα. Η Ασπασία θα αναθεωρήσει πολλά πράγματα που ήταν δεδομένα για εκείνη.

Ακόμη θα έχουμε μεγάλες αποκαλύψεις για το παρελθόν της και γιατί ήταν τόσο υποχωρητική, ανεκτική και έχασε τον εαυτό της μέσα σε αυτόν τον γάμο με τον Δημοσθένη. «Η Ασπασία θα μετρήσει ξανά τα δεδομένα στη ζωή της.»

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ LIVE CASINO ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!

Η γη της ελιάς: Δείτε το trailer από το αυριανό επεισόδιο της Κυριακής

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Άγριος τσακωμός Στάθη και Ιουλίας-Ο Κωνσταντίνος στο στόχαστρο του Δημοσθένη!

Survivor All Star: Γι’ αυτό δεν με ξαναέβαλαν στο παιχνίδι – Ράπισμα από Σοϊλέδη

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: Χαμός με Μπόγρη – Σταυρίνο – Έτοιμος να τον τελειώσει