Η Αρετή είναι ένα από τα πρόσωπα που μας έχουν απασχολήσει με διάφορους τρόπους στη σειρά Η Γη της Ελιάς. Μάλιστα, πολύ σύντομα, πρόκειται να βρεθεί ξανά στο επίκεντρο των εξελίξεων.

Αυτή τη φορά με μία ιστορία που επιφυλάσσει αγωνία, περιπέτεια αλλά και λίγο… ρομάντζο. 

Όλα αρχίζουν όταν κάποιος προσπαθεί να διαρρήξει το σπίτι της Αρετής μέσα στη νύχτα. Η γυναίκα αναστατώνεται και χωρίς να το σκεφτεί παίρνει την καραμπίνα και τον κυνηγάει. Η Αρετή δεν διστάζει να τον πυροβολήσει, αλλά ο διαρρήκτης ξεφεύγει. Ωστόσο, η σφαίρα πετυχαίνει έναν περαστικό, τον Ανδρέα, ο οποίος τραυματίζεται σοβαρά. Ο άντρας, δέχεται τις πρώτες βοήθειες και ευτυχώς αναρρώνει γρήγορα. Ωστόσο, πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα και κάνει καταγγελία εναντίον της Αρετής, η οποία καλείται να απολογηθεί. Εκεί, έρχεται αντιμέτωπη με τον μυστηριώδη άντρα που πυροβόλησε, τον Ανδρέα, και  εξηγεί τόσο στον ίδιο όσο και στον Γιώργη και στη Δήμητρα τι ακριβώς συνέβη. Γρήγορα, η παρεξήγηση λύνεται, αλλά η Αρετή, επηρεασμένη από τη Χρυσούλα, βάζει άλλα πράγματα στο μυαλό της για εκείνον που παραλίγο να σκοτώσει.

Η ίδια ενθουσιάζεται με την παρουσία του Ανδρέα και ψάχνει την παραμικρή αφορμή για να ξανασυναντηθούν. Πολύ σύντομα αναπτύσσεται μεταξύ τους ένα τρυφερό ειδύλλιο, που θα την κάνει να γυρίσει σελίδα στη ζωή της και αυτή τη φορά θα ‘ναι οριστικό. Κάποια στιγμή, όμως, μαθαίνει ότι ο Ανδρέας, ναι μεν είναι Μανιάτης, αλλά σκοπεύει να ανοίξει ένα μαγαζί με τοπικά προϊόντα. Δηλαδή κάτι αντίστοιχο με αυτό που έχει και η ίδια. Από τότε, λοιπόν, ανάμεσά τους ξεκινά μια περίεργη σχέση που ακροβατεί ανάμεσα στον έρωτα και στην κόντρα. Να σημειωθεί ότι τον ρόλο του Ανδρέα κρατάει ο Γιώργος Χρανιώτης.

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Κάνε ότι κοιμάσαι: Τι σχέση έχει ο Νικόλας με το νέο έγκλημα;

Ολυμπιακός: Παικταράς ο Ίσκο αλλά θα κούμπωνε στους πρωταθλητές;

Μαύρο Ρόδο: Χαμός με Κύρα και Βίκο-Τέλειωσαν τα ψέματα