Η εμπιστοσύνη της Ισμήνης στη σειρά Η Γη της Ελιάς παραμένει κλονισμένη κι έτσι αρπάζει τα κλειδιά του γραφείου του Κωνσταντίνου και βγάζει αντικλείδι για να πάει εκεί και να ψάξει, ενώ στη συνέχεια ο Δημοσθένης ανακοινώνει στον συμβολαιογράφο τον αντικαταστάτη του.

Μάλιστα, του ζητάει να τον εκπαιδεύσει άμεσα και αποτελεσματικά, αλλά εκείνος αρνείται. Ύστερα, ο Άρης αναλαμβάνει την πρώτη παράνομη μεταφορά και ο Δημοσθένης τον επιβραβεύει με ένα καλό ποσό. Ο πρώτος δίνει στην Εύα τα χρήματα για να καλύψει επιταγές, λέγοντάς της ότι του τα δάνεισε κάποιος φίλος του. Οι μέρες περνούν και ο Ισίδωρος προσπαθεί να μαζέψει τα χρήματα για τα λύτρα, ενώ η Μαρίνα με το ζόρι καταφέρνει να ανοίξει το ανθοπωλείο και προσπαθεί να παραμείνει ψύχραιμη.

Η Μυρτάλη, που δεν ξέρει για την απαγωγή του Μάνου, κάνει μία ακόμα προσέγγιση στη φίλη της, αλλά ειδικά αυτή τη φορά πέφτει σε τοίχο.

Την ίδια ώρα, μία δολοφονία έξω από το αστυνομικό τμήμα βάζει στον αστυνόμο Κουράκο την υποψία ότι οι απαγωγείς βρίσκονται κάπου κοντά. Από την άλλη, ο Αλέξης, πονηρά σκεπτόμενος, πηγαίνει στην Αθηνά για να ζητήσει συγγνώμη, αλλά εκείνη τον πετάει έξω από το σπίτι της.‘Επειτα, ο νεαρός εκβιάζει συναισθηματικά τη Μαργαρίτα, απειλώντας την πως θα κάνει απόπειρα αυτοκτονίας. Μάλιστα, παίρνει το αυτοκίνητό του και οδηγεί με πολύ μεγάλη ταχύτητα προς έναν γκρεμό, ενώ εκείνη τον ακολουθεί και προσπαθεί να τον αποτρέψει. Αργότερα, ο Γιώργης και η Ευτυχία κάνουν την πρώτη κοινή τους εμφάνιση ως ζευγάρι και τα κουτσομπολιά στο χωριό δίνουν και παίρνουν.

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

 

Survivor Twitter 21/3: Το απόλυτο κράξιμο στα social για τη γονατιά που δεν έγινε ποτέ

Η διακοπή θα κάνει καλό ή κακό στον Ολυμπιακό;

Star: Στον «πάγο» το GNTM