Κάποιον να τους μαζέψει χρειάζονται στη σειρά Η Γη της Ελιάς αφού τόσο η Μυρτάλη όσο και ο φίλος της και γιος της Μαργαρίτας, Αλέξης, βαδίζουν σε τεντωμένο σχοινί και τα πράγματα βαδίζουν από το κακό στο χειρότερο!

Η Μυρτάλη αυτή τη φορά αποφασίζει να βγάλει μία και καλή από την μέση την Αθηνά. Έτσι δίνει εντολή στο φίλο της τον Αλέξη να κόψει τα φρένα στο αυτοκίνητο της θείας του.

Μάλιστα όπως αναφέρθηκε και στην εκπομπή Πάμε Δανάη, ο Αλέξης σχεδιάζει ένα δόλιο σχέδιο προκειμένου να κάνει πράξη την εντολή της αγαπημένης του!

Έτσι, μην μπορώντας πλέον να ελέγξει τον ίδιο του τον εαυτό, κόβει τα φρένα από το αμάξι της αλλά δεν ξέρει τι θα γίνει στη συνέχεια.

Η ίδια αποφασίζει να πάει μία βόλτα με το αυτοκίνητό της αλλά δεν θα είναι μόνη! Προτείνει τόσο στη Μαργαρίτα όσο και την Αναστασία, να πάνε μαζί της!

Θα τραυματιστούν σοβαρά οι τρεις γυναίκες; O Αλέξης, δεν έχει ιδέα τι κακό προκάλεσε! Άραγε θα αντιληφθεί η Μαργαρίτα το δόλιο σχέδιο της Μυρτάλης και θα μπορέσει να την απομακρύνει από το πλευρό του γιο της;

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα από την εκπομπή του MEGA