Στον πάγο φαίνεται να μπαίνει το ριάλιτι μόδας του Star, GNTM σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Νίκο Γεωργιάδη ο οποίος μετέφερε τις πληροφορίες που έχει στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, Πρωινό μας.

Όπως τόνισε ο δημοσιογράφος, υπήρχαν οι φήμες εδώ και καιρό για το συγκεκριμένο project, ότι δύσκολα θα λάμβανε το πράσινο φως για την επόμενη χρονιά αφού από τη ο σκληρός ανταγωνισμός με την ελληνική μυθοπλασία στο prime time, δεν κατάφερε να αφήσει αλώβητο το σόου.

Οι φήμες λοιπόν που υπήρχαν εδώ και αρκετές εβδομάδες μοιάζουν να επιβεβαιωνόνται αφού μιας και έχουμε φτάσει στα μέσα Μαρτίου, το ριάλιτι μόδας θα έπρεπε να έχει ήδη ξεκινήσει να «ζεσταίνει» μηχανές.

Αυτός ήταν και ο λόγος που η Βίκυ Καγιά σε επανειλημμένες ερωτήσεις δημοσιογράφων, φρόντιζε πάντα να λέει δεν γνωρίζω δεν απαντώ μιας και όντως δεν είχε εικόνα από τους ιθύνοντες και τον προγραμματισμό του καναλιού της Κηφισιάς.

Έτσι, και προκειμένου να μην πάρει κάποιο άλλο κανάλι τα δικαιώματα, το Star αποφάσισε το σόου να «ξεκουραστεί» μιας και τα σημάδια κόπωσης είχαν ήδη κάνει την εμφάνισή τους και τα νούμερα δεν ήταν τα αναμενόμενα τη σεζόν αυτή. Έτσι περιμένουμε νεοτέρας από το κανάλι και τα σχέδιά του.

 

GNTM: Δείτε όσα είπε ο Νίκος Γεωργιάδης για το ριάλιτι μόδας