Ο ηθοποιός από τη σειρά του MEGA, Η Γη της Ελιάς, Βασίλης Μίχας, που κάποτε ονειρευόταν τον εαυτό τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή -και μάλιστα δούλευε σκληρά και μεθοδικά για να ευοδώσει τον στόχο του μίλησε για τούς λόγους που τον ανάγκασαν να αλλάξει ρότα, το πέρασμά του από το μόντελινγκ, την απόρριψη και την αποδοχή, αλλά και την απόφασή τον να γίνει ηθοποιός, χωρίς να καταπιέσει τη φιλομάθεια και τη φιλοπεριέργειά του στον βωμό τον «τι θα πουν οι άλλοι».
Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το πόσο απαιτητική και ανταγωνιστική είναι η prime time ο ηθοποιός τόνισε ότι η βασική δυσκολία είναι
πως δεν υπάρχει ο χρόνος που θα θέλαμε για πρόβες ή για να ξαναγυρίσουμε σκηνές ώστε να τελειοποιηθούν. Αυτή ακριβώς η δυσκολία είναι, όμως, ταυτόχρονα και η πρόκληση.

Σύμφωνα με τον αγαπημένο πρωταγωνιστή, πρέπει να βρίσκεσαι σε τρομερή εγρήγορση, και να δίνεις το 100% των δυνατοτήτων σου κάθε λεπτό στο γύρισμα. Και φυσικά να μπορείς να αλλάζεις συναισθήματα πολλές φορές μέσα σε μικρά διαστήματα, ανάλογα με τις σκηνές που έχεις να γυρίσεις κάθε ημέρα. Για την απόφασή του να γίνει από μοντέλο ηθοποιός, ο Βασίλης Μίχος είπε ότι η ανάγκη του ήταν κάπως φυσική, ήρθε οργανικά. Ξεκίνησε σεμινάρια υποκριτικής με πρωταρχικό σκοπό να εξελίξει την έκφρασή του στις φωτογραφήσεις και απλά κόλλησε. Όπως εξομολογείται ο ίδιος άρχισε να του αρέσει αυτός ο τύπος εκπαίδευσης και με τον καιρό τελικά τα υπόλοιπα ήρθαν από μόνα τούς. Όπως τονίζει ο ίδιος, η δημοσιότητα δεν τον τρομάζει ενώ παραδέχεται ότι κάποιες φορές απολαμβάνει την αναγνωρισιμότητα, γιατί έτσι νιώθει πως η δουλειά που κάνει αρέσει στον κόσμο.

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου

Όλες οι ειδήσεις

The Voice: Ατακάρα για φούστα ο Ρουβάς – Επικός Μουζουράκης ξανά!

Συγκλονίζει ο Τάκης Βαμβακίδης: «Έγινα εγκληματίας. Δεν είχα να δώσω γάλα στο παιδί μου»!

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Πρόωρο τέλος από την ΕΡΤ;