Με αρκετά πεσμένα νούμερα στην τηλεθέαση συνεχίζεται η σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ η οποία προβάλλεται για τρίτη συνεχόμενη σεζόν στο κρατικό κανάλι της ΕΡΤ1.

Είχαμε πει από την αρχή ότι η φετινή τηλεοπτική σεζόν θα είναι μία από τις πιο δύσκολες καθώς ο ανταγωνισμός στη μυθοπλασία με σειρές σε όλα τα κανάλια δεν έχει προηγούμενο. Παράλληλα εκπομπές, σόου και ριάλιτι ενισχύουν το ήδη «χαοτικό» τοπίο.

Μία από τις σειρές η οποία φαίνεται να έχει δεχθεί μεγάλο πλήγμα από όλα τα παραπάνω είναι και η κωμωδία «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο». Η πτώση στα ποσοστά τηλεθέασης έχει προβληματίσει τους ιθύνοντες του καναλιού την ώρα που η αυριανή πρεμιέρα του Ράδιο Αρβύλα στην ίδια ώρα προβολής (σ.σ. 20:00) δυσκολεύει ακόμη περισσότερο τα πράγματα καθώς η σατυρική εκπομπή έχει το δικό της φανατικό κοινό.

Παρότι τα νούμερα τηλεθέασης δεν αποτελούν τόσο βασικό παράγοντα στην κρατική τηλεόραση όσο στα ιδιωτικά κανάλια οι ιθύνοντες τα λαμβάνουν υπόψη προκειμένου να ενισχύσουν την απήχηση των προγραμμάτων τους.

Οι αλλαγές στον «Πλάτανο» έχουν ήδη τεθεί στο τραπέζι προς συζήτηση με τις επιλογές ωστόσο να είναι ελάχιστες δεδομένου του ήδη πλήρες προγράμματος στο οποίο θα προστεθεί τον Δεκέμβριο και η σειρά «Η Παραλία».

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Δείτε το trailer του επόμενου επεισοδίου της Δευτέρας

ΑΝΤ1: «Κόβονται» οι Παγιδευμένοι – Τι έχει συμβεί

Νίκος Αλιάγας: «Έριξε άκυρο» σε Alpha και Κοκλώνη

Αλλαγή ώρας 2022: Τι θα κάνουμε φέτος;