Η Ιωάννα Μαλέσκου έριξε τίτλους τέλους όχι μόνο στην εκπομπή της το Love It αλλά και στον ΣΚΑΪ και τη συνεργασία που είχαν τα δύο τελευταία χρόνια. Η σχέση τους δεν ξέρουμε αν πήγε όπως τη σχεδίασαν αλλά καμία από τις δύο πλευρές δεν άφησε… ακάλυπτη την άλλη!

Και μπορεί οι κακές γλώσσες να λέγανε ότι στον σταθμό του Φαλήρου το κλίμα μεταξύ της παρουσιάστριας και των στελεχών του καναλιού δεν ήταν και οι καλύτερες, εκείνη όμως δεν άφησε κανένα υπονοούμενο.

Μάλιστα μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend είπε ότι ο τρόπος που έκλεισε ο κύκλος την γεμίζει χαρά!

«Σήμερα έκλεισε ένας πολύ ωραίος κύκλος και η αλήθεια είναι ότι για όλους αυτούς τους ανθρώπους με τους οποίους έχουμε μοιραστεί τόσες στιγμές, ήταν έντονη η φόρτιση. Η αλήθεια όμως είναι ότι είναι τόσο μεγάλη η χαρά. Μπορεί να το λέω και να ακούγεται παράξενο, αλλά είναι μεγάλη χαρά γιατί είναι ευτυχία και όμορφες στιγμές όλα αυτά που ήρθαν στο μυαλό μας, και ο τρόπος με τον οποίο έκλεισε η εκπομπή και η σεζόν και η συνεργασία με τον ΣΚΑΪ», είπε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

Κατόπιν η παρουσιάστρια της εκπομπής είπε: «Νιώθω πάρα πολύ όμορφα, πολύ ήρεμη, πολύ χαρούμενη, πολύ γεμάτη και ευγνώμων για τους ανθρώπους που ήρθαν στη ζωή μου και για όλα αυτά που περάσαμε. Η τηλεόραση είναι κάτι το οποίο κάνουμε, είναι αντικείμενο, είναι δουλειά.

Είναι όμως και κάτι που μας φέρνει πολύ κοντά και δεν είναι αυτονόητο ότι υπάρχουν ωραίες σχέσεις. Για μένα είναι ένα παραπάνω γιατί έχω ακούσει από την περασμένη σεζόν πολλά πράγματα αναφορικά με τη σχέση μου με συνεργάτες που πραγματικά δε με αγγίζουν πλέον γιατί ξέρω τι σημαίνει αληθινές σχέσεις».

Για το κλείσιμο βέβαια φύλαγε την καλύτερη ατάκα! «Το που θα βρίσκομαι του χρόνου δεν είναι κάτι που θέλω να μοιραστώ ακόμα, ραντεβού τον Σεπτέμβρη». Τα λέμε!