Η παρουσιάστρια του Open, Μπέττυ Μαγγίρα εξήγησε σήμερα πότε βρέθηκε σε ισχυρότατο σοκ!

Ο Άκης Σακελλαρίου έδωσε συνέντευξη πριν μερικές μέρες στην εκπομπή Mega Καλημέρα όπου μίλησε για την σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του και το πόσο τον άλλαξε.

Είπε συγκεκριμένα:

“Μετά την περιπέτεια με την υγεία μου, έγινα πιο εγωιστής και φοβάμαι πιο πολύ. Δεν θα ξεχάσω το κώμα, μου έλεγαν “κοιμόσουν 10 ημέρες”, δεν θυμάμαι κάτι. Δεν είχα καταλάβει τι γινόταν πριν μπω στο νοσοκομείο. Είχα έναν πυρετό που δεν έπεφτε, έλεγα είμαι κουρασμένος, μια ημέρα έπαιζα στην Πάτρα και μετά ήμουν σε κώμα”.

Η παρουσιάστρια Μπέττυ Μαγγίρα στάθηκε στο σημείο εκείνο, όπου ο ηθοποιός αναφέρεται στην περιπέτεια υγείας του, αποκαλύπτοντας πως ήταν η περίοδος που συμπρωταγωνιστούσαν στο μιούζικαλ Mamma Mia και ότι όλος ο θίασος ήταν σοκαρισμένος, μόλις πληροφορήθηκε ότι έπεσε σε κώμα.

«Την περιπέτεια υγείας του Άκη Σακελλαρίου τη βίωσα από κοντά. Παίζαμε μαζί στο «Mamma Mia» όταν συνέβη αυτό και πήγε στο νοσοκομείο με πολύ οξεία πνευμονία. Έπεσε σε κώμα και έπρεπε άμεσα να αντικατασταθεί γιατί ήμασταν σε περιοδεία, ήμασταν όλοι τόσο σοκαρισμένοι. Προσπαθούσαμε να μάθουμε νέα, τι συμβαίνει, τι γίνεται.

Όταν κάποιος πέφτει σε κώμα δεν ξέρεις αν θα συνέλθει. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την πρώτη ημέρα που του μίλησα, δεν μπορούσε να μιλήσει… Είχα σοκαριστεί, δεν μπορούσε να αρθρώσει τον λόγο. Είχα πάθει σοκ. Προσπαθούσαμε να τον εμψυχώσουμε και είχε αίσιο τέλος. Ήρθε και έπαιξε στην τελευταία παράσταση, ήταν πολύ συγκινητικό».

Δείτε τα όσα δήλωσε η παρουσιάστρια Μπέττυ Μαγγίρα!