Ο Γλυκάνισος είναι το κοινό χαρακτηριστικό δύο κόσμων διαφορετικών, ξένων μεταξύ τους που όμως θα αλλάξουν όλα όσα πιστεύαμε ότι χωρίζουν τους ανθρώπους. Αντίθετα, είναι αυτός που θα τους ενώσει στη νέα σειρά του ΣΚΑΪ που θα αρχίσει να προβάλλεται από την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου.

Στρατής και Ραζάν θα ζήσουν έναν απόλυτο και μεγάλο έρωτα πέρα από όλες τις αντιξοότητες, τα μη και τα όχι όλων όσων είναι γύρω τους.

Ας δούμε όμως τι θα συμβεί στο τρίτο επεισόδιο της δραματικής καθημερινής σειράς.

Μέσα στο σκληρό δωμάτιο του ψυχρού νοσοκομείου τα μάτια του Σρατή συναντούν αυτά της Ραζάν και λένε πολλά περισσότερα, από όσα λένε οι ίδιοι μεταξύ τους. Ταυτόχρονα, μέσα στο εργαστήριο της εταιρίας Δεμίρη, Αλίκη και Ραφαήλ είναι μεταξύ τους ιδιαίτερα ζεστοί ενώ ο Καρίμ αναζητά τη Ραζάν στην ταβέρνα. Ο Καρίμ στο μεταξύ μαθαίνει ότι εκείνη πήγε στο νοσοκομείο για να δει τον Στρατή. Και όσο όλα αυτά τα γεγονότα συμβαίνουν η Ανθή που είχε πει στον πατέρα της, ότι θα βγει με τον Έκτορα, συναντά τον Νικήτα, με τον οποίον είναι ερωτευμένη. Ο Στρατής στο μεταξύ καταθέτει στην αστυνομία, ότι αυτοί που του επιτέθηκαν είναι Έλληνες και ότι ο Καρίμ και η Ραζάν του έσωσαν τη ζωή. Δύσκολα τα πράγματα και για τον Μενέλαο, που μαθαίνει την αλήθεια για την Ανθή. Και όσο συμβαίνουν όλα αυτά, ο Μπίλι συνεχίζει να ενοχλεί τη Ραζάν στην ταβέρνα, πυροδοτώντας φρικτές αναμνήσεις από το παρελθόν της.

Γλυκάνισος: Δείτε το τρέιλερ της σειράς

Όλες οι ειδήσεις

Γλυκάνισος: Ρατσιστική επίθεση στη Ραζάν – Ο Καρίμ ύποπτος για την επίθεση στο Στρατή

Το Twitter αποχαιρετά την σπουδαία ηθοποιό Ειρήνη Παππά

Η γη της ελιάς: Χαμός με ακατάλληλη αφίσα Εύας -Ο Κουράκος πιάνει στα πράσα Στάθη με Ιουλία