Η νέα σειρά του ΣΚΑΪ, Γλυκάνισος αναμένεται να μας συνεπάρει αφού η πλοκή του πρόκειται να είναι καθηλωτική με τους πρωταγωνιστές να ξεδιπλώνουν τους χαρακτήρες μαγικά!

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε τον υποπλοίαρχο Στρατή Δεμίρη να είναι στο πλοίο και να πέφτουν σε φουρτούνα. Οι ειδήσεις κάνουν αμέσως γνωστό το συμβάν και το νέο φτάνει μέχρι τη Μυτιλήνη όπου βρίσκεται και η οικογένεια του υποπλοιάρχου. Ο Στρατής αποφασίζει να πάει στη Μυτιλήνη όπου θα γνωρίσει τη μουσουλμάνα Ραζάν!

Στο δεύτερο επεισόδιο της σειράς βλέπουμε τον υποπλοίαρχο να μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Στο μεταξύ Καρίμ και Ραζάν πηγαίνουν στο τμήμα. Ο Στρατής χειρουργείται αλλά κατά τη διάρκεια της δύσκολης επέμβασης επικαλείται το όνομα μίας γυναίκας που δεν είναι της συζύγου του.

Εντωμεταξύ η Ελεάνα μαθαίνει μέσω τηλεφώνου από την οικογένεια Δεμίρη για το μαχαίρωμα του Στρατή.

Στο πλευρό της υπάρχει ένας μυστηριώδης άντρας που κανείς δε γνωρίζει! Η Ραζάν πριν καλά καλά προλάβει να διαχειριστεί το χαμό του παιδού και τα όσα έγιναν μπροστά της την προηγούμενη ημέρα, ο χρόνος είναι εις βάρος της και θα πρέπει να επιστρέψει στη δουλειά της στην «Ταβέρνα της Χρυσάνθης». Και εκεί όμως τα πράγματα θα είναι δυσάρεστα αφού θα πέσει θύμα ρατσιστικής επίθεσης!

Επιπλέον θα έχει να αντιμετωπίσει πάλι την Αστυνομία που υποψιάζεται τόσο την ίδια όσο και τον Καρίμ για το μαχαίρωμα εναντίον του Στρατή!

Γλυκάνισος: Δείτε το τρέιλερ της σειράς!

Όλες οι ειδήσεις

Γλυκάνισος: Έτσι ανάβει η φλόγα της σχέσης Στρατή – Ραζάν

Παίκτρια του Survivor προκάλεσε πανικό στο Instagram (pic)

Αννίτα Πάνια: Τέλος απο το OPEN – Πάει MEGA μαζί με Ηλία Ψινάκη;