Ο Γλυκάνισος γυρισμένος στον παραδοσιακό Μόλυβο της Μυτιλήνης, είναι η νέα σειρά του ΣΚΑΪ που θα προβάλλεται από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00.

Η νέα σειρά μάς μεταφέρει  στο πανέμορφο νησί όπου γεννιέται ένας μεγάλος έρωτας ανάμεσα σε εναν πλούσιο Μυτιληνιό και μια Σύρια πρόσφυγα. Ένας έρωτας που θα δοκιμάσει τα πάντα, από την ίδια τους την πίστη μέχρι και τις ζωές ανθρώπων που τους περιβάλλουν.
Μια κρυφή, βαθιά, μυστική αγάπη με αρώματα από τη θάλασσα, τις μεθυστικές γεύσεις της Συρίας και το ελληνικό ούζο. Ο γλυκάνισος σκορπίζει τη χαρακτηριστική του μυρωδιά, τόσο στο εκλεκτό ούζο που παράγει η οικογένεια του Στρατή όσο και στα φαγητά που μαγειρεύει η Ραζάν και μοιάζει πολύ με τον έρωτά τους: αψύς, δυνατός, γλυκός και αρωματικός, άλλοτε ηρεμεί και άλλοτε βάζει φωτιά και καίει τα σωθικά! Ο έρωτας αυτός γεννιέται – ανάμεσα σε έναν έλληνα χριστιανό, τον Στρατή, γόνο εύπορης οικογένειας της Μυτιλήνης, και μία σύρια μουσουλμάνα, τη Ραζάν. Ο καθένας κουβαλάει τη δική του κουλτούρα στη δραματική σειρά του ΣΚΑΪ, τις δικές του αλήθειες,  τα δικά του τραύματα και τη δική του ιστορία. Θα παλέψουν να αντισταθούν στη δίνη των αισθημάτων τους, αλλά μέχρι πότε; Άλλωστε, ο Στρατής χρωστά τη ζωή του στο σύντροφο της Ραζάν, απόδειξη ότι η ζωή γράφει πάντα τα δικά της σενάρια.

Τι θα γίνει όμως στο πρώτο επεισόδιο της σειράς.  Ενώ ο υποπλοίαρχος Στρατής Δεμίρης είναι στο στο πλοίο, πέφτουν σε φουρτούνα. Οι ειδήσεις κάνουν αμέσως γνωστό το συμβάν και το νέο φτάνει μέχρι τη Μυτιλήνη όπου βρίσκεται και η οικογένεια του υποπλοιάρχου.

Στο μεταξύ μία φωτιά ξεσπά στις σκηνές ενός καταυλισμού προσφύγων. Ο γάμος του Στρατή με την Ελεάνα πάει από το κακό στο χειρότερο. ‘Ετσι εκείνος αποφασίζει να πάει στον τόπο που τόσο αγαπά. Την Μυτιλήνη. Εκεί όμως θα γνωρίσει τη Ραζάν, μία Μουσουλμάνα, με έναν κόσμο τελείως διαφορετικό. Τα ήθη και τα έθιμα, η πίστη αλλά και η κουλτούρα που είναι τόσο διαφορετική θα μπορέσει να τους απομακρύνει; Μήπως όμως το αίμα, που είναι κοινό για όλους θα τους ενώσει;

Γλυκάνισος: Δείτε το τρέιλερ της νέας σειράς

 

Όλες οι ειδήσεις

Άγρια Γη: Θύμα απαγωγής ο 10 χρονος Νικόλας – Ο Άρης σε ενέδρα θανάτου

Πανέμορφη Τουρκάλα τραγουδίστρια έβαλε ντεκολτέ με άνοιγμα από τον ώμο μέχρι τον αστράγαλο!

Σασμός: Ο παπα-Μιχάλης κρατάει το μέλλον του Μαθιού στα χέρια του