Γλυκάνισος: Ο Καρίμ υποψιάζεται πως η Ραζάν έχει σχέση – Εξαφανίσεις προσφύγων ανατρέπουν τα πάντα! Η ιστορία αγάπης του Στρατή και της Ραζάν στη σειρά Γλυκάνισος του ΣΚΑΪ, κάνει πρεμιέρα σήμερα (19/9) και η αγωνία είναι ήδη στο κόκκινο. Το ενδιαφέρον κλιμακώνεται όσο θα ξετυλίγεται το κουβάρι της ιστορίας με πρωταγωνιστές τον Στρατή και την Ραζάν.

Πρόκειται για δύο τελείως διαφορετικούς ανθρώπους, με διαφορετικό παρελθόν και καταβολές που όμως η μοίρα τους φέρνει κοντά. Η σειρά γυρισμένη στον παραδοσιακό Μόλυβο της Μυτιλήνης, θα προβάλλεται από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00.

Οι δύο κεντρικοί χαρακτήρες θα ζήσουν τραγικά γεγονότα που θα τους σημαδέψουν αλλά και έναν έρωτα χωρίς πρέπει και μη.

Στο πέμπτο επεισόδιο της σειράς Γλυκάνισος, Στρατής και Ραζάν συναντιούνται κρυφά και τα βλέμματά τους «βγάζουν φωτιές». Ο Πωλ ανησυχεί και φτάνει στο σημείο να ενημερώσει για αυτό και τον Μπίλι. Του λέει ότι έχουν αρχίσει να γίνονται αισθητές οι εξαφανίσεις προσφύγων. Εντωμεταξύ η Ραζάν στέλνει φαγητό στον Στρατή μέσω του Καρίμ. Μέσα στο πακέτο υπάρχει κρυμμένο ένα σημείωμα. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Αναστασία λέει στη φίλη της Μαργαρίτα που ψάχνει τον εξαφανισμένο πρόσφυγα, ότι μπορεί να την βοηθήσει… ο Πωλ. Τι θα γίνει όταν στο μπαρ που δίνουν ραντεβού η Ανθή με τον Έκτορα, εμφανίζεται ο Νικήτας; Και όταν η Ραζάν επιστρέφει στο κατάλυμα, ο Καρίμ ζητά να μάθει που ήταν… και όχι μόνο;

Γλυκάνισος: Δείτε το trailer της σειράς για τη νέα σχέση!

 

Όλες οι ειδήσεις

Η γη της ελιάς: Η Ηρώ ζητά συνδιαλλαγή απο τον Ισίδωρο για την δίκη της Αθηνάς -Εν ψυχρώ εκτέλεση της Βιολέτας

Viral: Κύπριος τραγουδάει Αργυρό σε καμήλες και αυτές χορεύουν

Γλυκάνισος: Η σχέση Ραζάν – Καρίμ δεν είναι αυτή που φαντάζεστε