Εκείνος πλούσιος, Έλληνας, χριστιανός και σε διάσταση με τη σύζυγό του στη σειρά Γλυκάνισος του ΣΚΑΪ. Εκείνη σκληρά εργαζόμενη, Σύρια, μουσουλμάνα και παντρεμένη. Οι δύο τους θα ερωτευτούν κεραυνοβόλα.

Η Έλενα Πιερίδου και ο Γιώργος Παπαγεωργίου παραχώρησαν συνέντευξη και μίλησαν για τους διαφορετικούς κόσμους που θα γίνουν ένας.

Και οι δύο πρωταγωνιστές μίλησαν για τα απαιτητικά γυρίσματα και το γεγονός ότι έχουν πολύ αγωνία αφού είναι κοντά στην πρεμιέρα αλλά ταυτόχρονα και μεγάλος ενθουσιασμός, γιατί έχουν δέσει ως ομάδα και ευελπιστούν ότι το αποτέλεσμα θα είναι αντάξιο των προσδοκιών τους.

Η Ραζάν έρχεται στην Ελλάδα και χάνει το παιδί της. Βιώνει την απώλεια, την εξαθλίωση, το ρατσισμό και παρ’ όλα αυτά δεν τα παρατάει, αντιθέτως καταφέρνει να σταθεί στα πόδια της και να προχωρήσει. Ο Καρίμ είναι ο άνθρωπος που της έχει σταθεί πιο πολύ απ’ όλους. Κουβαλάει ένα μυστικό της Ραζάν, έχει αποδεχτεί αυτό που συνέβη, και αντί να το βλέπει σαν εμπόδιο, παραμένει μαζί της γιατί την αγαπάει πραγματικά. Είναι το στήριγμα και της Ραζάν και της γιαγιάς της. Ωστόσο εκείνη δεν είναι ερωτευμένη μαζί του.
Η Έλενα αποκάλυψε πως ό,τι έχει να κάνει με το παιδί είναι ένα μυστικό, το οποίο γνωρίζουν μόνο εκείνη, η γιαγιά της και ο Καρίμ.

Ουσιαστικά, αυτός ο έρωτας της δίνει ανάσα για να προχωρήσει μπροστά.

Από την άλλη ο Στρατής έχει απομακρυνθεί από τη σύζυγό του λόγω του ότι δεν έκαναν παιδί. Έχει όμως να διαχειριστεί αυτό το ηθικό δίλημμα, που περιπλέκει πιο πολύ τα πράγματα.

 Γλυκάνισος: Δείτε το τρέιλερ της σειράς!

 

Όλες οι ειδήσεις

Τα νούμερα: Αντύπας, Μποφίλιου, Γαρμπή, Μαζωνάκης, Μπέζος κάνουν χαμό στην ΕΡΤ

Έλλη Στάη: Τέλος οι φήμες – Θα είναι στο J2US – Ποιος θα είναι ο ρόλος της

Μην Αρχίζεις Τη Μουρμούρα: Ο Χάρης ετοιμάζει έκπληξη στη Σοφία και σκορπάει τον πανικό