Τουλάχιστον απογοητευτικά ήταν τα νούμερα για τη σειρά Γλυκάνισος του ΣΚΑΪ αφού έφτασε μόλις και μετά βίας στο  3,1% στο δυναμικό και 4,2% στο γενικό!

Τι κι αν οι πρωταγωνιστές ήταν εξαιρετικοί, τι κι αν το σενάριο είναι δυνατό. Όπως ήταν αναμενόμενο και ήδη είχαμε προβλέψει, δύσκολα θα μπορέσει η συγκεκριμένη – πολύ δυνατή κατά τα άλλα ιστορία, να σταθεί απέναντι τόσο στο MEGA και την Γη της Ελιάς όσο και στον ALPHA, και τον Σασμό αφού οι εξελίξεις που τρέχουν και στα δύο σίριαλ ελληνικής μυθοπλασίας, είναι σοκαριστικές!

Επιπλέον μην ξεχνάμε ότι ο ΣΚΑΪ δεν ήταν ποτέ ένα κανάλι που είχε καταφέρει να «χτίσει» prime time. Δεν πρόκειται για ένα ριάλιτι επιβίωσης που έχει το δικό του κοινό. Είναι μία ιστορία, θρησκευτικού κυρίως περιεχομένου, που απλά δεν θα «τραβήξει» λόγω της ώρας που το έβαλε ο προγραμματισμός. Και για να μην υπάρχουν δυσάρεστες… εξελίξεις και κοπεί πριν την ώρα του, αφού παρέλθει η πρώτη εβδομάδα που όλοι θα έχουν βρει τα πατήματά τους, ίσως το κανάλι του Φαλήρου κάνει έναν επαναπρογραμματισμό για να  μη γίνει ο Γλυκάνισος… πικρός. Ωστόσο, επειδή ούτε η Άγρια Γη πήγε όπως θα ήθελε ο σταθμός, αν και πέρασε τον Γλυκάνισο, προφανώς το μήνυμα που στέλνουν οι τηλεθεατές είναι ότι το κανάλι είναι συνυφασμένο με δελτία, καμία ταινία και Survivor.

Την ίδια μοίρα όμως είχαν και οι Παγιδευμένοι του ΑΝΤ1 που στην πρεμιέρα τους άγγιξαν το 10% . Μεγάλος ηττημένος στη μάχη της τηλεθέασης μπορεί να είναι ο ΣΚΑΪ αλλά και το κανάλι του Αμαρουσίου δεν μπορεί να πανηγυρίζει με τα πρωινά ραβασάκια.

Όπως και να έχει, και για να μη γινόμαστε μόνο μάντεις κακών και μεταφέρουμε το… δράμα των καναλιών, είναι νωρίς ακόμα. Αλλά καλά θα κάνει όποιος είναι φρόνιμος, να ξεκινήσει να… μαγειρεύει!

 

Όλες οι ειδήσεις

Η γη της ελιάς: Η Χρυσούλα κλέβει Ασπασία και Αρετή – Ο Αλέξης βλέπει την Μυρτάλη αγκαλιά με τον Χρήστο

Viral: Βουλευτής παίζει ποδόσφαιρο φορώντας σάρι! (pics)

Ο Γιάγκος Δράκος ξαναχτυπά: Δεν έχω κρατήσει επαφές με κανέναν απο τη Λάμψη – Η πραγματικότητα που ζούμε είναι άθλια