Νέα σεζόν, νέα πρόσωπα, νέες εκπομπές αλλά κάποιες συνήθειες είναι σταθερές.

Όπως έχουμε το Γιώργο Παπαδάκη στην ενημέρωση, ο οποίος έκανε θεαματική πρεμιέρα σήμερα, έχουμε την Ελένη Μενεγάκη στη ψυχαγωγία, που όλες οι wannabe παρουσιάστριες θέλουν να της μοιάσουν και να έχουν την πορεία της … ή έστω να φθάσουν το πρώτο σκαλί της τηλεοπτικής της πορείας!
Τα έχουμε ξαναπεί η Μενεγάκη από μόνη της είναι ένα brand και όλοι θα την ήθελαν στην ομάδα τους είτε τηλεοπτική είτε αγοραστική (ότι φοράει ή πουλάει γίνεται με τη μια sold out).

Σήμερα γα… σήμερα γάμος γίνεται … γράψτε λάθος σήμερα πρεμιέρα γίνεται, όχι μόνο για την Ελένη (γιατί κακά τα ψέματα είναι η Ελένη και όχι η Μενεγάκη για το κοινό της) αλλά για όλους.
Εμφανίστηκε στις οθόνες μας, μετά το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων εκεί γύρω στη 1:30 και το κοινό ανυπομονούσε να τη δει.

Το κοινό της το είχε δείξει, ότι περίμενε να δει την πρεμιέρα της και όχι μόνο και αυτή βέβαια για πρώτη χρονιά κάνει πρεμιέρα τόσο νωρίς, αρχές Σεπτέμβρη!

Εμφανίστηκε με μια ολόσωμη φόρμα γαλάζια (το αγαπημένο της χρώμα ) και μας καλησπέρισε για άλλη μια χρονιά από το κανάλι του MEGA, δείχνοντας και τις αλλαγές που έγιναν στο πλατό, που και εκεί πλέον έχουν νότες γαλάζιου.

 
Και στην περίπτωση της Ελένης, ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει, ισχύει μιας και σημαντικές αλλαγές δεν έγιναν.

Έχουμε την προσθήκη της Νάνσυ Νικολαίδη, που θα βοηθήσει με το τηλεοπτικό της ρεπορτάζ και θα δώσει μια άλλη νότα στο πάνελ της.

Η ομάδα της συνεχίζει να αποτελείται από την Ελιάνα Χρυσικοπούλου (που θεωρεί ότι τηλεοπτικά άνθισε κάτω από τις φτερούγες της Ελένης), ο Δημήτρης Ουγγαρέζος που από την περσινή χρονιά έδειξε ότι ταιριάζει ταμάμ με την Ελένη και μπόρεσε να βγάλει προς τα έξω τα τηλεοπτικά του ταλέντα καθώς και ο Σάββας Πούμπουρας που ξεκίνησε τη σημερινή εκπομπή φλερτάροντας με την Ελένη, δηλαδή το συνέχισε από εκεί που το άφησε!
Να σας πω εδώ ότι με το Σάββα πηγαίναμε στο ίδιο σχολείο και όντως αυτό που δείχνει στην εκπομπή αυτό είναι!
Το κοινό της Ελένης, σε όποιο κανάλι και να βρεθεί και σε όποια ώρα θα την ακολουθεί. Πάλεψε πολλά χρόνια για να έχει αυτή τη σχέση με τις φίλες της και όντως έτσι τη νοιώθουν φίλες.

Δεν προσπαθεί να τις κοροϊδέψει και αυτό φαίνεται από τον τρόπο που τις κοιτάει μέσα από το φακό. Αν είχε τη διάθεση να κοροϊδέψει το κοινό πιστεύω δε θα κρατούσε χρόνια αυτή η κολώνια και να συνεχίζει … και πιστεύω θα συνεχίσει μιας και δεν πατάει επί πτωμάτων και κιτρινισμού.

Στην πρεμιέρα της μου έκανε τρομερή εντύπωση, που ενώ μίλησαν για τις πρεμιέρες σε όλα τα κανάλια, ασχολήθηκαν πάνω από 20 λεπτά με το νέο πρωινό του ΑΝΤ1 και το Γιώργο Λιάγκα. Οκ ξέρουμε ότι υπήρξαν συμμαθητές με το Γιώργο, αλλά δε νομίζω ότι το αφιέρωμα στο Λιάγκα έγινε για αυτό το λόγο. Η Ελένη για να αρχίσει την εκπομπή με το Γιώργο σημαίνει κάτι … κάτι έχει καταλάβει είναι πολύ έξυπνη, κακά τα ψέματα για να τα αφήνει αυτά στην τύχη τους.
Παιδιά η Ελένη επέστρεψε, τώρα μπορείτε να απολαύσετε ελεύθερα το απόγευμα σας και το υπόλοιπο του Σεπτέμβρη!

Όλες οι ειδήσεις στα Media

Φώτης Σεργουλόπουλος-ΕΡΤ: Πρωίαν σε είδον ο τίτλος της νέας του εκπομπής

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ένα «φάντασμα» τους στοιχειώνει

Τραγωδία για γνωστή ηθοποιό: Έφυγε από τη ζωή ο πρώην σύζυγός της