Φώτης Σεργουλόπουλος-ΕΡΤ: Πρωίαν σε είδον ο τίτλος της νέας του εκπομπής . Η ΕΡΤ αποφάσισε φέτος να ενισχύσει την πρωινή ζώνη του πρώτου καναλιού με μια αμιγώς ψυχαγωγικη εκπομπή, με τον Φώτη Σεργουλόπουλο να αναλαμβάνει το μεγάλο αυτό εγχείρημα. Άλλωστε, ο ηθοποιός και παρουσιαστής έχει γράψει τη δική του ιστορία στη συγκεκριμένη ζώνη, όταν για τέσσερα χρόνια παρουσίαζε μαζί με τη Μαρία Μπακοδήμου το «Σαν στο σπίτι σας» στο MEGA.

Η νέα παραγωγή της ΕΡΤ1, Θα ξεκινάει στις 10 το πρωί και Θα ολοκληρώνεται στις 12 το μεσημέρι. Ωστόσο, ο Φώτης δεν Θα είναι μόνος, αφού Θα συνεργαστεί με την Τζένη Μελιτά και μια πλειάδα δημοσιογράφων που Θα παρουσιάζουν τα Θέματά τους καθώς δεν Θα υπάρχει πάνελ. Την αρχισυνταξία της εκπομπής έχει ο Γιώργος Βλαχογιάννηs. Όσο για τη μεγάλη πρεμιέρα; Αναμένεται είτε τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου είτε μια εβδομάδα αργότερα.

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου του καναλιού.

Η εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» συνδυάζει το χιούμορ και την καλή διάθεση με την ενημέρωση και τις ενδιαφέρουσες ιστορίες. Διασκεδαστικά βίντεο, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, ειδήσεις και συζητήσεις αποτελούν την πρώτη ύλη σε ένα δίωρο, από τις 10:00 έως τις 12:00, που σκοπό έχει να ψυχαγωγήσει, αλλά και να παρουσιάσει στους τηλεθεατές όλα όσα μας ενδιαφέρουν.

Ο Φώτης και η Τζένη θα αναζητήσουν απαντήσεις σε καθετί που μας απασχολεί στην καθημερινότητα, που διαρκώς αλλάζει. Θα συναντήσουν διάσημα πρόσωπα, θα συζητήσουν με ανθρώπους που αποτελούν πρότυπα και εμπνέουν με τις επιλογές τους. Θα γίνουν η ευχάριστη πρωινή παρέα που θα κάνει τους τηλεθεατές να χαμογελάσουν, αλλά και να ενημερωθούν και να βρουν λύσεις και απαντήσεις σε θέματα της καθημερινότητας.

Η εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» της ΕΡΤ θα μιλήσει με όλους και για όλα. Θα βγει στον δρόμο, θα επικοινωνήσει με όλη την Ελλάδα, θα μαγειρέψει νόστιμα φαγητά, θα διασκεδάσει και θα δώσει έναν ξεχωριστό πρωινό ρυθμό.

Καθημερινά, από Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 10:00 έως τις 12:00, ο Φώτης Σεργουλόπουλος λέει την πιο ευχάριστη «Καλημέρα» και η Τζένη Μελιτά είναι μαζί του για να γίνει η κάθε ημέρα της εβδομάδας καλύτερη.

 

Όλες οι ειδήσεις

Τραγωδία για γνωστή ηθοποιό: Έφυγε από τη ζωή ο πρώην σύζυγός της

Survivor: Ο Ντάνος έβαλε τέλος στις φήμες!

Ήττα για την Ιωάννα Μαλέσκου: Γιατί έμεινε χωρίς εκπομπή