Η ΕΡΤ κάνει την ανατροπή αφού ετοιμάζεται για πρεμιέρες σειρών ελληνικής μυθοπλασίας ίσως και από τα μέσα Αυγούστου!

Όπως φαίνεται οι υπεύθυνοι προγραμματισμού του κρατικού ραδιοοτηλεοπτικού φορέα σκέφτονται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να αξιοποιήσουν το Μουντομπάσκετ, οι αγώνες του οποίου θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 25 Αυγούστου εως 10 Σεπτεμβρίου. Μέσα από αυτή την αθλητική διοργάνωση θα καταφέρει σίγουρα να προβάλλει όσο το δυνατόν καλύτερα το πρόγραμμα της σεζόν 2023- 2024.

Στο Μουντομπάσκετ που θα διεξαχθεί στην Ιαπωνία θα πραγματοποιηθούν 22 αγώνες και σίγουρα πολλοί θα είναι οι τηλεθεατές που θα γυρίσουν στις συχνότητες της ΕΡΤ1 αφού οι αναμετρήσεις θα πραγματοποιούνται απογευματινές ώρες.

Έτσι το κανάλι προσπαθεί να διαμορφώσει το πρόγραμμα προκειμένου μετά την ολοκλήρωση των απευθείας μεταδόσεων να προβάλλονται, στο prime time τα επεισόδια των νέων παραγωγών μυθοπλασίας.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, πολύ πιθανή πρέπει να θεωρείται η πρεμιέρα της σειράς «Η παραλία» με την Δανάη Μιχαλάκη, τον Γιάννη Κουκουράκη και τον Δημήτρη Μοθωναίο στους κεντρικούς ρόλους.

Η εν λόγω σειρά έχει προχωρήσει ιδιαίτερα στα γυρίσματα και υπάρχει μεγάλος αριθμός επεισοδίων.

Όπως ακούγεται, η σειρά θα κάνει πρεμιέρα με την έναρξη του Μουντομπάσκετ. Ωστόσο, σύντομα θα γίνει γνωστό αν θα ακολουθήσουν επιπλέον σειρές αλλά και ο πλήρης προγραμματισμός του καναλιού.

 

ΕΡΤ: Πρεμιέρες τον Αύγουστο;

Όλες οι ειδήσεις

OPEN: Πανικός στον αέρα του δελτίου-Ρεπόρτερ άρχισε να τρέχει για να γλιτώσει!

Τι ισχύει το συμβόλαιο του Μπακαμπού

Σασμός: Ο τρίτος κύκλος τελειώνει πριν καν αρχίσει-Τι έχει συμβεί με τα νέα επεισόδια;