Ο Έρωτας φυγάς, η νέα καθημερινή σειρά του OPEN, από τα πρώτα κιόλας επεισόδια υπόσχεται πλοκή αλλά και μοιραίους έρωτες που κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει πού θα καταλήξουν!

Γυρίζοντας στο παρελθόν, και συγκεκριμένα στη δεκαετία του ’50 γνωρίζουμε έντονους χαρακτήρες ενώ πυρήνας είναι μια βαθιά αγάπη, που ανάμεσα στη γαλήνη του σωστού και στη θύελλα του καταδικασμένου φτάνει να παραβιάσει κανόνες ισοπεδώνοντας τις σχέσεις.

Στο περασμένο επεισόδιο της σειράς που κάνει πρεμιέρα στις 19 Σεπτεμβρίου, ο Στρατής και η γυναίκα του η Γεωργία γίνονται έξαλλοι με τα προνόμια που κέρδισαν η Αλεξάνδρα και ο Μάρκος τόσο γρήγορα και σχεδιάζουν την εξόντωσή τους. Η Μαργέτα ετοιμάζει γάμο για τα ζευγάρια που δουλεύουν στο κτήμα, αλλά ένα τρομερό συμβάν θ’ αλλάξει τις ισορροπίες.

Στο τέταρτο επεισόδιο που θα προβληθεί η γιαγιά Αθηνά έχει χαθεί μέσα στο σκοτάδι της νύχτας και όλοι στο κτήμα βγαίνουν να την ψάξουν. Και η Μαργέτα την αναζητά αλλά πάνω στην έρευνα θα κάνει μία τρομερή ανακάλυψη! Θα μάθει για τη σχέση του Μάρκου και της Αλεξάνδρας.

Η γιαγιά Αθηνά σώζεται χάρη στον Μάρκο όπου και παίρνει τη θέση του ήρωα για την οικογένεια Δεμερτζή. Αυτό ακριβώς θα κάνει τον Στρατή να τον μισήσει όσο τίποτα άλλο! Κι ενώ ο Ιάσονας ερωτεύεται ακόμα περισσότερο την Αλεξάνδρα, ο Μάρκος παίρνει ως ανταμοιβή γι αυτό που έκανε ένα μεγάλο ποσό από τα χέρια της Μαργέτας. Κι αυτό το ποσό θα είναι και το «διαβατήριο» για τη φυγή τους. Εντωμεταξύ η Γεωργία συνεχίζει τον πόλεμο κατά της Αλεξάνδρας  ενώ την ίδια στιγμή η Μαργέτα στέλνει τον Στρατή σε μια μυστική αποστολή

Έρωτας φυγάς: Δείτε το τρέιλερ της νέας σειράς

Όλες οι ειδήσεις 

Έρωτας φυγάς: Ο Στρατής και η γυναίκα του θέλουν να τελειώσουν Αλεξάνδρα και Μάρκο

Άντζελα Δημητρίου: Έρχεται να σαρώσει και στη τηλεόραση – Εκεί θα την δούμε φέτος

Σασμός: Άγριος τσακωμός Μανώλη – Νικηφόρου – Η Αργυρώ σώζει τον Αστέρη απο τροχαίο