Ο έρωτας φυγάς  κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου στις 17:45 στο OPEN και θα μας ταξιδέψει στην Ελλάδα της δεκαετίας του ’50 που ξεπερνά τα σκοτάδια της, προχωρά και εξελίσσεται, μέσα από έναν έρωτα μοιραίο, πλοκή συναρπαστική, σταυροδρόμια ηθικής που συναντάμε ακόμη στο σήμερα, έντονους χαρακτήρες, συναισθήματα, και καταιγιστικές ανατροπές.

Η ιστορία έχει ως πυρήνα έναν έρωτα ουσιαστικό και αγνό! Είναι μία αγάπη βαθιά, που ανάμεσα στη γαλήνη του σωστού και τη θύελλα του καταδικασμένου, φτάνει να παραβιάσει κανόνες που ισοπεδώνουν τις σχέσεις.

Στο προηγούμενο επεισόδιο ο Μάρκος συναντά κατά τύχη τον Στρατή με τον οποίο ήταν φίλοι από τον στρατό. Για καλή του τύχη ο Στρατής είναι επιστάτης στον πλούσιο μεγαλογαιοκτήμονα Ιάσωνα Δεμερτζή. Όμως όταν το ζευγάρι εμφανιστεί στο κτήμα νέα δραματικά γεγονότα πρόκειται να συμβούν από την πρώτη κιόλας μέρα! Ταυτόχρονα όμως έρχονται και νέοι έρωτες που ταράζουν τις ζωές των πρωταγωνιστών.

Στο επόμενο επεισόδιο της σειράς η Μαργέτα δείχνει ένα ενδιαφέρον για την Αλεξάνδρα και τον Μάρκο. ‘Ετσι αποφασίζει να πάρει την Αλεξάνδρα στο αρχοντικό, στην κουζίνα και στο σερβίρισμα. Ο Ιάσονας στο μεταξύ καταλαβαίνει ότι ο Μάρκος ξέρει από μηχανές. Τότε είναι που αποφασίζει να τον πάρει για οδηγό του.

Ο Στρατής και η γυναίκα του η Γεωργία γίνονται έξαλλοι με τα προνόμια που κέρδισαν η Αλεξάνδρα και ο Μάρκος τόσο γρήγορα και σχεδιάζουν την εξόντωσή τους. Η Μαργέτα ετοιμάζει γάμο για τα ζευγάρια που δουλεύουν στο κτήμα, αλλά ένα τρομερό συμβάν θ’ αλλάξει τις ισορροπίες. Ποιος θα σώσει την γιαγιά Αθηνά από βέβαιο πνιγμό;

 Έρωτας φυγάς: Δείτε το τρέιλερ της νέας δραματικής σειράς

 

Όλες οι ειδήσεις

Έρωτας Φυγάς: Αυτός βοηθάει τον Μάρκο και την Αλεξάνδρα να βρουν δουλειά – Ολική ανατροπή στο κτήμα

Ηλεκτρικές συσκευές: Έτσι πετυχαίνουμε χαμηλή κατανάλωση σε κουζίνα, ψυγείο, πλυντήριο, θερμοσίφωνα!

Γλυκάνισος: Σεξουαλική παρενόχληση της Ραζάν απο τον Μπίλι – Η Αλίκη φλερτάρει τον Ραφαήλ