Ο Νικηφόρος ανησυχεί για την εξαφάνιση του Μανώλη στη σειρά Σασμός όμως όταν μαθαίνει για την κατάθεση της ‘Αννας κατά της Καλλιόπης, τα βάζει μαζί του.

Ωστόσο ο φίλος του έχει αποφασίσει να μιλήσει στην αστυνομία στη δραματική σειρά του ALPHA και μετά από σκέψη πηγαίνει στο τμήμα να καταθέσει. Κανείς όμως δεν ξέρει αν θα προλάβει ή κάτι θα τον βάλει να κάνει ένα βήμα πίσω;

Στο μεταξύ, μετά τη δολοφονία του Άγγελου, τη σύλληψη του Μαθιού και την ομολογία της Καλλιόπης, ο Αστέρης τα έχει χαμένα! Από τη μια παλεύει να πείσει την Αργυρώ ότι δεν έχει καμία σχέση ούτε αυτός ούτε και η οικογένειά του με το γεγονός, και από την άλλη προσπαθεί να βοηθήσει τον αδελφό του και τη μάνα του. Αποφασίζει να καταφύγει στη στήριξη της Στέλλας και εκείνη αποφασίζει να αναλάβει την υπεράσπισή της. Στο μεταξύ, η Βασιλική βρίσκει την Αργυρώ και προσπαθεί να την πείσει για την αθωότητα του Μαθιού. Εκείνη όμως είναι εξαγριωμένη!

Στο μεταξύ η ίδια πιέζεται πολύ από τον Σταύρο, ο οποίος ζηλεύει αφόρητα και δεν την αφήνει λεπτό μόνη της για να μην ξανασυναντήσει τον Αστέρη. Η Αργυρώ αρχίζει να ασφυκτιά με τη συμπεριφορά του! Από την άλλη η υγεία του Αστέρη κλονίζεται! Μετά από όλη αυτή την πίεση και τη στενοχώρια και το θέμα ότι πλέον είναι με ένα νεφρό, αρχίσει να μην αισθάνεται καλά. Ζαλίζεται και δεν έχει καθόλου δυνάμεις. Μάλιστα ενώ οδηγεί, παθαίνει ένα λιποθυμικό επεισόδιο και χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου. Πέφτει χωρίς αισθήσεις πάνω στο τιμόνι και κινδυνεύει να σκοτωθεί. Ομως, από τύχη την ίδια στιγμή, η Αργυρώ βρίσκεται στον δρόμο του και τον σώζει από βέβαιο θάνατο! Η καρδιά της κοπέλας πάει να σπάσει. Ο φόβος ότι κάτι μπορεί να πάθει ο άντρας που αγαπά και ο πατέρας του παιδιού της, την παραλύει. Ο Αστέρης της χρωστάει τη ζωή του, όπως και αυτή άλλωστε χρωστάει τη δική της σε αυτόν!

 Σασμός: Δείτε το τρέιλερ που συγκλονίζει!

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Ο Πετρής είναι γιος σου -Γιατί μου στέρησες το παιδί μου; Στα άκρα Αργυρώ – Αστέρης

Τηλεθέαση: Τρίτη και φαρμακερή ο Λιάγκας – Η Σκορδά τον τελείωσε ξανά – Χαμός για το αν θα ανέβουν τα νούμερα

Η γη της ελιάς: Μαχαιρώνουν την Αθηνά στη φυλακή – Ο Δημοσθένης μάρτυρας υπεράσπισης της