Μετά τον ερχομό της κόρης του και τη συμφιλίωσή του με την Αλεξάνδρα στη σειρά Έρωτας Φυγάς, ο Ιάσονας αποφασίζει να κλείσει έναν ακόμα ανοιχτό λογαριασμό: θα τακτοποιήσει κάθε εκκρεμότητα, ξεκινώντας από εκείνους που έχουν βλάψει τον ίδιο και την οικογένειά του.

Προτεραιότητα, όμως, έχουν οι χαρές. Οι Δεμερτζήδες υποδέχονται την αφρόκρεμα της περιοχής, φίλους και συνεργάτες που έρχονται για να τους ευχηθούν για τα γεννητούρια και η ατμόσφαιρα στο αρχοντικό Θυμίζει τις ένδοξες ημέρες του παρελθόντος.

Μέχρι που κάποια στιγμή η Αθηνά εξαφανίζεται και η αποθήκη πίσω από το σπίτι τυλίγεται στις φλόγες! ‘Ολοι πανικοβάλλονται και φοβούνται για το χειρότερο, όμως η Ελπίδα εμφανίζεται σαν από μηχανής Θεός και σώζει τη γιαγιά! Η ανακούφιση είναι μεγάλη και η ξαδέρφη που μέχρι πρότινος αντιμετωπιζόταν ως εχθρός της οικογένειας γίνεται ξαφνικά ηρωίδα, αναγκάζοντας τη Μαριέττα και τον Ιάσονα να αλλάξουν στάση απέναντί της. Στο μεταξύ, η Γεωργία μαθαίνει πως ο Στρατής δεν έχει εξοφλήσει ακόμη τον Κοντογιάννη και απελπίζεται, όμως η Μαριέττα αποφασίζει να τους βγάλει από το αδιέξοδο πληρώνοντας η ίδια τα χρήματα. Η Ευγενία, που συνεχίζει να αγωνιά για το γιο της, δεν φεύγει στιγμή από το πλευρό του. Είναι εμμονικά προσκολλημένη στο μωρό, ενώ δεν επιτρέπει στον Μάρκο καμία επαφή ούτε με το παιδί ούτε με την ίδια.

Κάποια στιγμή, όμως, αναγκάζεται να φύγει από το δωμάτιο και του ζητά να μείνει εκεί μέχρι να γυρίσει. Τότε, το μωρό ξυπνά, θέλει να θηλάσει και κλαίει έντονα. Μην έχοντας άλλη επιλογή, ο Μάρκος καταφεύγει στην Αλεξάνδρα, η οποία δέχεται να αναλάβει να το ταΐσει. “Ομως, εκείνη τη στιγμή επιστρέφει η Ευγενία, βλέπει τη σκηνή και παθαίνει κρίση!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ LIVE CASINO ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του OPEN

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης σε μεγάλα μπλεξίματα-Παντρεύεται πάλι την Αρετή;

Ξέρει τι θέλει ο Ολυμπιακός;

Μαύρο Ρόδο: Ο Λευτέρης κάνει φασαρία στον Γεράσιμο- Του ζητά να απομακρυνθεί από την Ελισάβετ