Ο Στάθης στη σειρά Η Γη της Ελιάς, κάνει το λάθος και κάνει ένα κομπλιμέντο στην Αρετή, η οποία χτυπιέται από τη χαρά της, καθώς πιστεύει ότι άρχισαν να πιάνουν τα μάγια της Χρυσούλας και ο Στάθης θα γυρίσει κοντά της.

Στο μεταξύ ο Στάθης πηγαίνει στο ελαιοτριβείο των Βρεττάκων για μια δουλειά και εκεί πέφτει πάνω στην Ιουλία. Η τυχαία αυτή συνάντησή τους δεν πηγαίνει καθόλου καλά και δεν αργούν να δημιουργηθούν εντάσεις ανάμεσά τους, τόσο πολύ μάλιστα που ο Mάvoς που τους παρακολουθεί μένει άναυδος. Λίγο αργότερα ο Στάθης, προκειμένου να εξομαλύνει τις σχέσεις του με την Αρετή, συνεχίζει να της κάνει κομπλιμέντα, αλλά εκείνη επίσης συνεχίζει να τα παρεξηγεί και θεωρεί ότι της δίνει ελπίδες. Την ίδια ώρα, η Ιουλία βλέπει τον Στάθη και τη Δήμητρα σε ένα παρεξηγήσιμο τετ-α-τετ και γίνεται έξαλλη!

Στο μεταξύ ο Χρήστος μετακομίζει στο σπίτι της Ισμήνης, ενώ η Εύα κάνει απέλπιδες προσπάθειες να του μιλήσει πριν φύγει από τη Μάνη, αλλά εκείνος δεν θέλει να τη δει στα μάτια του.

Η Μαρίνα εξακολουθεί να βιώνει πολύ τραγικά τον χαμό της φίλης της και ο Ισίδωρος με τον Μάνο κάνουν ό,τι μπορούν για να την παρηγορήσουν.

Στο μεταξύ από μια κουβέντα της Αρετής, ο Στέφανος καταλαβαίνει πώς η μητέρα του δεν έχει συγχωρέσει στ’ αλήθεια τον Φίλιππο και έχει κάτι άλλο στο μυαλό της, οπότε προειδοποιεί τη Βασιλική.

Τελικά η Εύα αποχαιρετά τον Χρήστο, αφού πρώτα του εξηγεί κάποια πράγματα, ενώ ο Κουράκος λέει στη Δήμητρα ότι μάλλον είχε δίκιο για την ύποπτη στάση του Δημοσθένη Καπερνάρου.

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Αυτή η νύχτα μένει: Ο Άλκης κρατά στα χέρια του την τύχη του Χρήστου-Τέλος η Μαρίνα!

Η ραγδαία αλλαγή για το θέμα Μπακαμπού!

Survivor All Star: Έτοιμοι να τα ξαναβρούν Σχίζας με Παναγιώταρου- Τι αποκαλύπτει η ίδια!