Η Ευγενία γεννάει πρόωρα στη σειρά Έρωτας Φυγάς κι ενώ χρειάζεται δίπλα της τον Μάρκο, τον βλέπει δίπλα στην επίσης ετοιμόγεννη Αλεξάνδρα. Η οργή της για εκείνον είναι μεγάλη.
Η Αλεξάνδρα επιστρέφοντας στο Κιάρι αντιλαμβάνεται την εξαφάνιση του γιου της και ο πανικός της την οδηγεί στο νοσοκομείο. Το ίδιο συμβαίνει και για την Ευγενία, που διανύει όμως τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της. Η Ευγενία, λόγω επιπλοκής, κινδυνεύει να χάσει το παιδί. Η ίδια τονίζει στον Μιχάλη να σώσει το παιδί και ας πεθάνει ενώ σφαδάζει από τον πόνο. Ο Μάρκος που έχει πάει στο νοσοκομείο την ετοιμόγεννη Αλεξάνδρα, πασχίζει να την αποτρέψει. Ομως η γυναίκα του μόνο οργή μπορεί να νιώσει για εκείνον αφού, νωρίτερα, ενώ εκείνη τον είχε ανάγκη και δεν τον έβρισκε, ξαφνικά τον είδε μπροστά της να φροντίζει την Αλεξάνδρα.

Την ώρα που η Αλεξάνδρα γεννάει κοριτσάκι, την ίδια ώρα στο χειρουργείο η Ευγενία αγωνιά για το δικό της παιδί. Στο μεταξύ ο Ιάσονας έχει μάθει πως ο Μάρκος την έφερε να γεννήσει, αλλά τελικά πιστεύει την εξήγησή της και συμφωνούν να λήξουν τον «πόλεμο».

Η Ευγενία φέρνει στον κόσμο ένα πρόωρο αγοράκι, κι όλοι αγωνιούν για το αν θα ζήσει. Η κατάσταση ανάμεσα σε εκείνη και τον Μάρκο είναι έκρυθμη. Αυτός θέλει να είναι κοντά στο παιδί του που δίνει σκληρή μάχη για τη ζωή του, αλλά η Ευγενία θέλει να τον κρατήσει μακριά τους. Ο Στέφανος προσπαθεί να διατηρήσει τις ισορροπίες και να συμπαρασταθεί και στους δύο.

 

 

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του OPEN

Όλες οι ειδήσεις

Αυτή η νύχτα μένει: Ο Άλκης κρατά στα χέρια του την τύχη του Χρήστου-Τέλος η Μαρίνα!

Η ραγδαία αλλαγή για το θέμα Μπακαμπού!

Survivor All Star: Έτοιμοι να τα ξαναβρούν Σχίζας με Παναγιώταρου- Τι αποκαλύπτει η ίδια!