Το σημερινό (15/9) σχόλιο του Γιώγου Λιάγκα στην εκπομπή Πρωινό του ΑΝΤ1, ήταν τουλάχιστον εμετικό, μιλώντας πάντα με σεβασμό προς τους αναγνώστες και μόνο. Ο παρουσιαστής της εκπομπής, προσπαθώντας προφανώς με γελοίους τρόπους να ανεβάσει τα νούμερα, που είναι πιο κάτω και από το βυθό, έκανε ένα σεξιστικό σχόλιο και μάλιστα σε μητέρα δύο παιδιών.

Καλό είναι να μην μπερδεύονται όσοι βλέπουν τα ωραία πόδια ή το ανοιχτό μπούστο της Δούκισσας. Μπορεί να ντύνεται όπως επιθυμεί και νομίζει ότι την κολακεύει. Άλλωστε μοντέλο είναι, έτσι τη γνωρίσαμε και την αγαπήσαμε. Αυτό ωστόσο δε δίνει κανένα δικαίωμα στον χυδαίο Λιάγκα, που έχουμε σχηματίσει μία εικόνα για αυτόν μετά από τόσα χρόνια, να αφήνει σεξιστικό υπονοούμενο σε μία ζωντανή εκπομπή!

Για να γίνουμε ακριβείς όλα ξεκίνησαν στο μαγείρεμα από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου κατά τη διάρκεια του οποίου ειπώθηκε ότι ο παρουσιαστής κάνει διατροφή. Αυτό σχολιάστηκε από τους συνεργάτες του δίνοντας λαβή στον ίδιο να πει στη Δούκισσα: «Δεν θες να γίνω όμορφος και να σε ανταγωνιστώ στην ομορφιά», με εκείνη να απαντά: «Θέλω, αλλά να σου πω κάτι, όλα είναι πολύ γοητευτικά πάνω σου». Τότε ο γνωστός ατακαδόρος αμόλησε και την κοτσάνα του λέγοντας «Και κάτω μου».

Η Δούκισσα τα έχασε και έβαλε τα γέλια. Εκεί ακριβώς ήταν που φάνηκε και η αμηχανία της πρωτάρας που έπρεπε να πει την ατάκα-απάντηση και να τον «κάψει» ενώ η Αργυρώ, είχε την γνωστή απάντηση έτοιμη: «Εσύ πήγαινες γυρεύοντας!».

Και βέβαια ο Λιάγκας είχε και το γνωστό γραφικό ύφος με το γελάκι και το βλέμμα γύρω γύρω από το πλατό να δει αν τον άκουσαν όλοι. Ευτυχώς που κατάφερε να μην είναι και πολλοί όσοι τον βλέπουν για να είναι και μικρότερο το ρεζιλίκι!

 


Όλες οι ειδήσεις

STAR: Παίρνει πασίγνωστη εκπομπή…με παρουσιαστές απο το «Κάτω Παρτάλι

Άντζελα Δημητρίου: Έρχεται να σαρώσει και στη τηλεόραση – Εκεί θα την δούμε φέτος

Η Δανάη Μπάρκα τρώει Λιάγκα, Σκορδά, Καινούργιου στο δυναμικό κοινό – Αυτό είναι το μυστικό της