Το Star ετοιμάζεται να κάνει την αλλαγή, και ώρα ήταν, με παρουσιαστές που είναι και γνώριμοι αλλά και ιδιαίτερα αγαπητοί στο κοινό! Το πρώτο αξιοσημείωτο γεγονός είναι ότι το κανάλι αποφάσισε να εντάξει στο πρόγραμμά του μία εκπομπή, ένα μεσημεριανό τοκ σόου, με ευχάριστες συνεντεύξεις και πρόσωπα της επικαιρότητας αλλά όχι της ειδησεογραφίας.

Και αν καταλάβατε ότι αναφερόμαστε σε κάτι που είναι γνώριμο και ευχάριστο, σωστά υποψιάζεστε! Το Dot, η εκπομπή των Θανάση Αναγνωστόπουλου και Νάνσυς Ζαμπέτογλου που άλλαξε χέρια και μεταβιβάστηκε στον Μίνωα Θεοχάρη και την Νάντια Μπουλέ, επιστρέφει στις οθόνες μας!

Βέβαια μάλλον η σύσταση θα αλλάξει αλλά θα είναι ακόμα καλύτερη! Τι συνέβη όμως με τη συγκεκριμένη εκπομπή, που αν και ακούστηκε ότι θα συνέχιζε στον ΣΚΑΪ αλλά χωρίς τον Μίνωα, τελικά τα πλάνα άλλαξαν και η εκπομπή μετακομίζει σε άλλο κανάλι και με άλλους παρουσιαστές;

Ακόμα δεν είναι σίγουρο ότι ο τίτλος θα παραμείνει ίδιος, όμως το νέο consept αναμένεται συναρπαστικό αφού στο πλευρό του Μίνωα, που παραμένει, θα είναι η πιο γλυκιά φωνή που μας έλειψε από την τηλεόραση. Ο λόγος για την έταιρη πρωταγωνίστρια της ιστορικής σειράς του MEGA, Κάτω Παρτάλι, που ποτέ δε μάθαμε το τέλος, Νάντια Κοντογεώργη.

Το κανάλι έχει προχωρήσει σε δοκιμαστικά με το δίδυμο να δίνει ρέστα και το αποτέλεσμα να είναι άκρως ικανοποιητικό! Οπότε, και αν όλα πάνε κατ’ ευχήν, αν όχι το Dot, σίγουρα μία εκπομπή με παρουσιαστές Μίνωα και Νάντια θα είναι μία όαση!

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Άγριος τσακωμός Μανώλη – Νικηφόρου – Η Αργυρώ σώζει τον Αστέρη απο τροχαίο

Τηλεθέαση: Τρίτη και φαρμακερή ο Λιάγκας – Η Σκορδά τον τελείωσε ξανά – Χαμός για το αν θα ανέβουν τα νούμερα

Η Δανάη Μπάρκα τρώει Λιάγκα, Σκορδά, Καινούργιου στο δυναμικό κοινό – Αυτό είναι το μυστικό της