Ιδιαίτερα εκνευρισμένος φάνηκε να είναι ο Νίκος Βέρτης όταν η Αστυνομία έκανε έφοδο στο μαγαζί που τραγουδάει. Μάλιστα, έφτασε στο σημείο να αρχίζει να κλωτσάει τα πανέρια με τα λουλούδια που λίγο πριν τον έραιναν οι θαμώνες του νυχτερινού κέντρου στη Θεσσαλονίκη όπου βρίσκεται για εμφανίσεις.

Ο καλλιτέχνης έκανε την «παρθενική» του εμφάνιση δύο χρόνια μετά την έναρξη της πανδημίας την περασμένη Παρασκευή (5/8) αλλά μάλλον δεν του βγήκε σε καλό! Όσο η Αστυνομία ήλεγχε το μαγαζί για παραβάσεις εκείνος έβλεπε τους θαμώνες που βιντεοσκοπούσαν την κατάσταση και αυτός θύμωνε ακόμα περισσότερο!

Έφτασε ακόμα και στο σημείο να «επισημάνει» στις Αρχές το έργο τους λέγοντας: «Νομίζω πως είναι στιγμή η αστυνομία να πάει να ψάξει τις γειτονιές αν κλέβουνε κανένα σπίτι και όχι να είναι εδώ μέσα. Για να μην πω…»

Ο κόσμος τότε ξέσπασε σε χειροκροτήματα ενώ λίγο αργότερα γύρισε με ένταση και είπε σε συνεργάτη του «Ας μας γράψουν».

«Δεν μπορώ το άδικο ρε γα@@το. Ξέρετε όλοι ότι απαγορεύεται εδώ μέσα να καπνίζουμε; Πάνω στο τραπέζι σας το γράφει; Τασάκι δεν έχει κανείς. Το ξέρεις ότι απαγορεύεται να καπνίζεις. Είναι επιλογή σου; Γράφουν εμένα όμως που καπνίζεις. Τρέχω στην Αττική Οδό με 250 χλμ, γράφει η πινακίδα 120 χλμ. Γράφουν την Αττική Οδό ή εμένα που τρέχω με 250; Έχει λογική αυτό; Είναι άδικο. Είμαστε δύο χρόνια κλειστά με covid, ταλαιπωρίες, ο κόσμος είναι σκασμένος. Αφήστε να διασκεδάσει ο κόσμος, να περάσει καλά».

Νίκος Βέρτης: Δείτε τα βίντεο από την εφημερίδα Μακεδονία