Η Κατερίνα Καινούργιου, μπορεί να μας… κούρασε με τα καμώματά της αλλά τουλάχιστον οφείλουμε να της παραδεχθούμε ότι είναι ειλικρινής και δε θέλει να κρύβει κάτι από τον κόσμο που την ακολουθεί!

Για παράδειγμα γνωρίζουμε όλες τις σχέσεις της που η ίδια τόλμησε να δημοσιοποιήσει. Επιπλέον γνωρίζουμε όλες εκείνες τις τηλεοπτικές προσωπικότητες με τις οποίες δεν διατηρούσαν καλές σχέσεις, και πιστέψτε μας, δεν ήταν και λίγες.

Η ίδια τόλμησε να εξομολογηθεί με ποια παρουσιάστρια αντιμετώπισε μεγάλο πρόβλημα όταν βρισκόταν στο ξεκίνημά της και πόσο επιχειρούσε να της κόψει τα φτερά προκειμένου, όπως η ίδια υποστηρίζει, να μην έχει το θάρρος για το επόμενο βήμα.

Η Κατερίνα μας έχει πει επιπλέον με ποια παρουσιάστρια του ίδιου τηλεοπτικού σταθμού στον οποίο εργάζονται και οι δύο, υπήρχε, αν δεν υπάρχει ακόμα, πρόβλημα.

Αυτό όμως που έχει αναλύσει περισσότερο τόσο μέσα της όσο και μέσω των δημοσιεύσεών της στο Instagram, είναι η σχέση της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη. Ή για να είμαστε πιο ειλικρινείς, την πρώην σχέση της με τον Φίλιππο.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής Super Κατερίνα  του ALPHA, απάντησε σε ένα Q&A και στην ερώτηση για το αν είναι έτοιμη να σχολιάσει τον χωρισμό της εκείνη είπε ότι δε θέλει να μιλήσει για αυτό.

Instagram

Instagram

«Δε θέλω να μιλήσω για αυτό. Ίσως η προβολή της σχέσης μου έκανε κακό και σε μένα την ίδια.. Δε νομίζω πως θα μιλήσω λοιπόν ποτέ για αυτό το θέμα».