Ο αγαπημένος τραγουδιστής, Δημήτρης Κόκοτας, νοσηλεύεται τον τελευταίο μήνα στο νοσοκομείο αφού υπέστη έμφραγμα και καρδιακή ανακοπή κατά την διάρκεια των προβών του με την Τραϊάνα Ανανία για το J2US και την τηλεόραση του ALPHA.

Τα νέα ωστόσο, μοιάζουν να είναι θετικά. Σύμφωνα με το χτεσινό (25/4) ρεπορτάζ της εκπομπής του OPEN, Πρωινό Σου Σου και την Ελένη Τσολάκη, οι γιατροί μιλούν για οριακή βελτίωση στην κατάσταση της υγείας του και αυτό γιατί συνεχίζουν να μειώνουν τα φάρμακα προσπαθώντας σταδιακά να πάνε στην αφύπνιση.

Συγκεκριμένα, αυτό που συνέβη χθες και τους κάνει να μιλούν για οριακή βελτίωση, είναι το γεγονός ότι ανταποκρίθηκε θετικά στα ερεθίσματα των γιατρών και κατάφερε για πρώτη φορά έπειτα από 28 μέρες στην εντατική, να αναπνεύσει χωρίς μηχανική υποστήριξη.

Στη σημερινή (26/4) εκπομπή του ALPHA, Happy Day η παρουσιάστρια, Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε για την υγεία του καλλιτέχνη και αποκάλυψε όσα έμαθε για την κατάστασή του.

Φυσικά, δεν μπορούσε να μπει σε πολλές λεπτομέρειες μιας και δεν υπάρχουν, αφού η οικογένεια προσπαθεί να δίνονται με το σταγονόμετρο, αφού ο ίδιος συνεχίζει να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του «Γεννηματάς»

«Υπάρχουν φήμες που δεν επιβεβαιώνονται επίσημα, γιατί η οικογένεια έχει ζητήσει οι πληροφορίες να δίνονται με το σταγονόμετρο. Αλλά υπάρχουν σημάδια βελτίωσης», είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δημήτρης Κόκοτας: Όσα αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή