Μπορεί να είναι απόλυτα ερωτευμένη με τον Μάκη, όμως στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Το Ναυάγιο, η Λίνα θα τον εγκαταλείψει λόγω της παράφορης ζήλιας του. Ετσι, δεν θα αργήσει να πέσει στην αγκαλιά του Όθωνα Βασιλείου.
Το ναυάγιο τους ένωσε και, παρά τα προβλήματα που κατά καιρούς παρουσιάζονταν στη σχέση τους, Μάκηs και Λίνα τα αντιμετώπιζαν πάντα με ψυχραιμία. Υπάρχει όμως και ένα πρόβλημα που κανείς από τους δυο δεν μπορεί να φέρει εις πέρας και αυτό ακούει στο όνομα Οθωνας Βασιλείου.

Ο ανιψιός τού Αργύρη Βασιλείου έχει ερωτευτεί σφόδρα τη Λίνα Γιαννακάκη και δεν Θα ηρεμήσει αν δεν την κάνει δική του.

Εχοντας λοιπόν και τις ευλογίες του πατέρα της Δημήτρη που θέλει να δει την κόρη του δίπλα σε έναν άντρα με κύρος, δεν Θα σταματήσει να την κυνηγάει. Την ίδια στιγμή, ο Μάκης που ήδη τον βλέπει συνέχεια γύρω της και θα συνεχίσει να τον βλέπει, θα της κάνει σκηνές ζήλιας. Εκείνη του λέει ότι δεν έχει μάτια για άλλον αλλά ο Μάκης που Θα βλέπει τον κλοιό του άντρα να σφίγγει γύρω από την αγαπημένη του, θα δημιουργεί τσακωμούς μεταξύ τους με το παραμικρό.

Οι τσακωμοί και οι εντάσεις όμως, μοιραία θα οδηγήσουν το ζευγάρι σε ρήξη.
Ο Όθωνας δεν θα σταματήσει να παρακολουθεί στενά τη σχέση Λίνας – Μάκη με αποτέλεσμα όταν οι δυο τους απομακρυνθούν, να την πλησιάσει ακόμα πιο πολύ και τελικά να πετύχει τον σκοπό του. Θα της μιλήσει γλυκά και θα την προσεγγίσει έτσι ώστε και εκείνη θα τον αφήσει να εισχωρήσει στη ζωή της σαν φίλος. Μόνο που η φιλία τους σύντομα θα εξελιχθεί σε ένα όμορφο φλερτ που θα ικανοποιήσει τον Δημήτρη αλλά και τον Μιλτιάδη Παντελίδη, που πετυχαίνει έτσι τον μεγάλο του σκοπό να μην είναι η Λίνα στη δίκη για το ναυάγιο. Ο Μάκης λίγο αργότερα θα της πει σε μια συνάντησή τους ότι είχε καταλάβει ότι κάτι τρέχει μεταξύ τους απλά δεν ήθελε να το δει γιατί την αγαπούσε και θα τη στενοχωρήσει γιατί δεν θα έχει καταφέρει να τον ξεπεράσει. Γιατο πρώην ζευγάρι όμως δεν Θα έχουν τελειώσει όλα…

 

Το Ναυάγιο: Δείτε το τρέιλερ