Αλλαγές γίνονται στη νέα σειρά που υπογράφει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, οι οποίες αφορούν τον προγραμματισμό αλλά και τον τίτλο του. Παρά την αναμονή, πάντως, οι τηλεθεατές θα ευχαριστηθούν ακόμα περισσότερο, αφού θα υπάρξει και δεύτερος κύκλος, καθώς για τη σειρά έχουν δείξει ενδιαφέρον και στο εξωτερικό.
Ενώ λοιπόν περιμέναμε ο «Δάσκαλος» να βγει στον αέρα του MEGA τη φετινή σεζόν, τελικά το κανάλι και ο δημιουργός της σειράς αποφάσισαν να την προβάλουν την επόμενη, με τον τίτλο «Maestro».

Η σειρά γυρίστηκε στην Αθήνα, στους Παξούς και στην Κέρκυρα και θα ολοκληρωθεί σε εννέα επεισόδια. Ωστόσο το MEGA ενέκρινε και δεύτερο μέρος του «Maestro», οπότε στις αρχές του καλοκαιριού ο Παπακαλιάτης με τους συνεργάτες του θα βρεθούν ξανά στους Παξούς, για τα γυρίσματα του επόμενου κύκλου. Σημαντικό μάλιστα είναι ότι για τον «Maestro» έχουν ενδιαφερθεί και ξένες εταιρίες παραγωγής, επιθυμώντας να βγάλουν τη σειρά στη διεθνή αγορά, για να πουληθεί και σε άλλες χώρες. Στο επίκεντρο της ιστορίας ο Ορέστης, που ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας, προκειμένου να στήσει από την αρχή ένα φεστιβάλ μουσικής.’Ερχεται όμως αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, ενώ θα βρεθεί μπλεγμένος σε μια ακραία ερωτική ιστορία, που θα αποτελέσει την αφορμή για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και με έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει.

Πρωταγωνιστούν οι Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη και Γιώργος Μπινιάρης.