Όταν ο Ακύλας μαθαίνει για τον κρυφό δεσμό τηs Κορίνας με τον Μπάμπη στη σειρά Άγριες Μέλισσες, αποφασίζει να λάβει δραστικά μέτρα προκειμένου να του χωρίσει μια για πάντα. Έτσι οι άντρεs του Μεγαρίτη πλακώνουν στο ξύλο τον Μπάμπη και στη συνέχεια αποφασίζει να στείλει την κόρη του εκτόs Λάρισας, για να την κρατήσει μακριά από τον Βαμβακά. Η απόφαση αυτή φέρνει αναστάτωση και αντιδράσεις από τα υπόλοιπα μέλη τηs οικογένεια Μεγαρίτη, με τη Ζωή να διαφωνεί κάθετα σ’ αυτό και εκείνοs για άλλη μια φορά πάει να τηs επιτεθεί: «Σκάσε, σκύλα! Εσύ φταις που η οικογένειά μου διαλύεται, αλλά Θα την φτιάξω ξανά εγώ! Θα σφίξουν το λουριά και Θα μάθετε να μου πηγαίνετε κόντρα».

Ο Μπάμπηs που μαθαίνει τι έχει συμβεί, προτείνει στην Κορίνα στη σειρά του ΑΝΤ1 να κλεφτούν και εκείνη συμφωνεί: «Ναι, να φύγουμε μακριά απ’ όλουs! θέλω να είμαι μόνο μαζί σου, δεν Θα μας χωρίσει ποτέ κανείs». Αργά το βράδυ, το ζευγάρι το σκάει από το Διαφάνι και τόσο στα σπίτια των Μεγαρίτη και Βαμβακά όσο και στο χωριό επικρατεί αναστάτωση. Ο Ακύλας εξοργισμένοs και έξαλλος απειλεί τους πάντεs και η κατάσταση ξεφεύγει από κάθε έλεγχο, αφού πιάνεται στα χέρια με τον Κυριάκο.

Ο Μπάμπηs και η Κορίνα αφού καταφέρνουν να φύγουν από το Διαφάνι, συνεχίζουν την καινούρια του ζωή μένονταs σ’ ένα σπίτι το οποίο γνωρίζει μόνο ο Άγγελοs, που τους βοηθάει κρυφά για να μην το μάθει ο Μεγαρίτηs. Την ίδια ώρα ο Δούκαs πετάει με τι κλωτσιέs τον Ακύλα από το σπίτι του. Τρεις μήνεs μετά, ο Μπάμπηs και η Κορίνα αποφασίζουν να φύγουν στην Κρητη, ομωs οι δικοί τους άνθρωποι αντιδρούν: «Εχετε τρελαθεί; 0 Ακύλας έχει βάλει λυτούς και δεμένους νο σας βρούν και πρώτο Ψάχνουν σε λιμάνια και λεωφορεία!», λέει ο Αγγελοs και ο Μπάμπηs του απαντάει : «Τα έχω όλα κανονισμένα! Μη φοβάσαι, θα είμαστε προσεκτικοί». Ο Αγγελοs φεύγει, αλλά δεν πρόσεξε πως κάποιοι τον ακολουθούν μετά από εντολή του Ακύλα.

Την επόμενη μέρα το νεαρό ζευγάρι ετοιμάζεται να φύγει για Κρήτη όταν δέχονται επίθεση από τους άντρες του Ακύλα. Αρπάζουν την Κορίνα ενώ ο Μπάμπης ξεφεύγει και πηγαίνει στο σπίτι του Άγγελου.

Ο Ακύλας όταν βλέπει την κόρη του τη χαστουκίζει και της λέει βαριές κουβέντες. Στο μεταξύ ο Άγγελος ενημερώνει τον Ζάχο για την κατάσταση του Μπάμπη και εκείνος αποφασίζει να τον βοηθήσει για να μην περάσει στρατοδικείο.

Από την άλλη ο Μπάμπης, κλέβει πάλι την Κορίνα και στη συνέχεια οι δύο τους καταφεύγουν στο σπίτι του Μελέτη ο οποίος είναι αποφασισμένος να τους γλιτώσει από τον Ακύλα και να τους βοηθήσει να φύγουν μακριά!

Άγριες Μέλισσες: Δείτε το Trailer του αποψινού επεισοδίου