Την παρουσίαση του «Love Island» αναλαμβάνει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, με σκοπό στα τέλη Αυγούστου να καλωσορίσει τους διαγωνιζόμενους μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ.

‘Ενα καινούριο ριάλιτι σχέσεων, το «Love Island», θα προβάλει το κανάλι του Φαλήρου στις αρχές της ερχόμενης σεζόν. Διαγωνιζόμενοι θα είναι άντρες και γυναίκες που αναζητούν τον έρωτα, έχοντας παράλληλα την ευκαιρία να κερδίσουν 50.000 ευρώ. Το ενδιαφέρον στο συγκεκριμένο ριάλιτι είναι ότι μαγνητοσκοπείται λίγο πριν από την προβολή του επεισοδίου, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους τηλεθεατές να έχουν δραστικό ρόλο στις εξελίξεις, αποφασίζοντας ακόμα και για το ποια ζευγάρια θέλουν να δουν σε ραντεβού.

Τα γυρίσματα θα γίνουν στην Τενερίφη των Κανάριων νήσων και το «Love Island» θα προβάλλεται από τον ΣΚΑΙ πέντε ημέρες την εβδομάδα. Η διοίκηση του σταθμού λοιπόν έχει συμφω-
νήσει με την Ηλιάνα ΠαπαγεωργΙου να είναι στο «τιμόνι» του ριάλιτι και το μόνο που απομένει είναι να πέσουν οι οριστικές υπογραφές. ‘Ετσι, η παρουσιάστρια και μοντέλο, ολοκληρώνοντας τη συνεργασία της με τον ΑLPHA, φαίνεται να βρήκε… επαγγελματική αγάπη στον ΣΚΑΙ, που αποφάσισε να την κάνει οικοδέσποινα του «ερωτικού νησιού» του. Αξίζει να αναφέρουμε ότι το «Love Island» έχει προβληθεί με επιτυχία σε πολλές χώρες, κάτι που έλαβαν υπόψη τους στον ΣΚΑΙ πριν αποφασίσουν να το φέρουν και στη χώρα μας. ‘Ηδη μάλιστα χιλιάδες έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να λάβουν μέρος και να… βρουν τον έρωτα στο «Love Island», που, όπως αναφέρεται στο τρέιλερ, είναι «ένας επίγειος παράδεισος, Χωρίς ηφαίστεια κι όμως εκρηκτικός»

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Δείτε το trailer του νέου ριάλιτι σχέσεων!