Σε σκοτεινά μονοπάτια κινείται πλέον το μυαλό της Ντερίν στη σειρά Άπιστος. Αρρωσταίνει τόσο πολύ με την εμμονή της για την Ασιγιά που δε διστάζει να φτάσει στο σημείο να τη σκοτώσει. Όμως ο Βολκάν  μπαίνει με αυτοθυσία μπροστά για να τη σώσει και τώρα παλεύει ο ίδιος για τη ζωή του!

Όλα θα αρχίσουν όταν η Ασιγιά Θα βάλει σε εφαρμογή το σχέδιό της για να εκδικηθεί την Ντερίν και τον Βολκάν. Και μπορεί στα μέχρι τώρα επεισόδια να δείχνει πως προχωράει τη ζωή της, όμως από τη μία δεν ξέχασε ποτέ το κακό που της έκαναν και από την άλλη πως Βολκάν και Ντερίν μπλέχτηκαν με κάθε τρόπο στην προσωπική και επαγγελματική της ζωή καταστρέφοντας την.

Άπιστος: Νεκρός ο Βολκάν;

Μην αντέχοντας άλλο αυτή την κατάσταση στη δραματική σειρά του ΣΚΑΪ αποφασίζει να τους τιμωρήσει: Τον μεν Βολκάν με το να τον κάνει να χωρίσει την Ντερίν και εκείνη με το να την οδηγήσει στην παράνοια. Ετσι αρχίζει να δίνει ελπίδες στον Βολκάν πως ακόμα τον αγαπάει και πως θέλει να γίνουν ξανά οικογένεια. Εκείνος αναθαρρεί, αλλά συνεχίζει να τα θέλει όλα δικά του. Και το δίλημμα είναι μεγάλο: Για να γίνει ευτυχισμένος σμίγοντας ξανά με την Ασιγιά θα πρέπει με τον χωρισμό του από την Ντερίν να χάσει τα πλούτη που έχει! Εκείνος δέχεται, αλλά όταν πάει σπίτι του, η Ντερίν του έχει ετοιμάσει το τραπέζι και τον πλησιάζει ερωτικά. Την ατμόσφαιρα χαλάει ο ξαφνικός ερχομός της Γκιονούλ. Η Ασιγιά τηλεφωνεί στον Βολκάν και εκείνος της λέει πως δεν είπε τίποτα γιατί η Ζεϊνέπ αρρώστησε.

Η Ασιγιά που καταλαβαίνει το ψέμα του φτάνει στο σπίτι για να ευχηθεί περαστικά. Η Ντερίν εκπλήσσεται και της λέει ότι η κόρη της είναι καλά για να ακούσει έπειτα την Ασιγιά να λέει στον Βολκάν γιατί δεν είπε όσα της είπε το πρωί. Εκείνος της κάνει νοήματα να μη μιλήσει, ενώ η Ντερίν Θέλει να μάθει τι έλεγαν μεταξύ τους. Τότε η Ασιγιά της εξηγεί: «0 Βολκάν Θέλει να σε χωρίσει επειδή αγαπάει εμένα». Η Ντερίν γελάει νευρικά και αρπάζει ένα μαχαίρι και προσπαθεί να τη σκοτώσει: «Θέλεις να με τρελάνεις», της φωνάζει και ο Βολκάν με την Γκιονούλ προσπαθούν να την αποτρέψουν από το να κάνει κάποια τρέλα. Πάνω στην ένταση η Ντερίν καρφώνει τον Βολκάν!

Ο Βολκάν μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο και οι γιατροί κάνουν ό,τι μπορούν για να τον σώσουν. Η Ντεριά ρωτάει ευθέως την Ασιγιά αν η επίθεση αυτή ήταν μέσα στα σχέδιό της και εκείνη παρεξηγείται!

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια: Βασανίζουν την Αθηνά στη φυλακή!

Ο μοναχικός δρόμος του Στέφανου Τσιτσιπά – Του αθλητή που λατρεύουν να μισούν

Σασμός επόμενα επεισόδια: Αυτοκτονεί ο Μαθιός;