Ο Αράς συναντιέται με τη Λεϊλά στη σειρά Άπιστος και εκείνη προσπαθεί να τον κάνει να θυμηθεί δείχνοντας φωτογραφίες από τον γάμο τους. Όμως μάταια! Δεν θυμάται τίποτα παρά μόνο τον λόγο που την παράτησε και έφυγε. Κι αυτό γιατί τον είχε απατήσει. Έτσι τη διώχνει ξανά: «Ο γάμος μας έχει πιο τελειώσει», της λέει και ξεκινάει τις διαδικασίες του διαζυγίου μαζί της προτού πει τα πάντα στην Ασιγιά. Όμως ο Βολκάν που το έχει πια μάθει, φροντίζει να ενημερώσει την Ασιγιά: «Είναι παντρεμένος! Σε κοροϊδεύει! Δεν θέλω να πληγωθείς ξανά, γι’ αυτό Θέλω να σε προστατεύσω», ισχυρίζεται και της δείχνει τις εφημερίδες όπου είχαν θέμα τον γάμο του.

Την ίδια ώρα στη σειρά του ΣΚΑΪ και η Λεϊλά που έχει μάθει πως ο Αράς είναι ερωτευμένος με την Ασιγιά, πηγαίνει στο νοσοκομείο προ-σποιούμενη την ασθενή, για να μπορέσει να δει από κοντά την αντίζηλό της. Η Ντερίν ζητά από του δικηγόρους της να καθυστερήσουν όσο μπορούν την εκδίκαση του διαζυγίου της με τον Βολκάν, γιατί δεν αντέχει ούτε τη σκέψη ότι μπορεί να χάσει στο τέλος την κηδεμονία της κόρης τους.

Άπιστος: Η Ασιγιά διώχνει και τον Βολκάν και τον Αράς!

Η Ασιγιά θέλει να μείνει μόνη της να σκεφτεί και όταν επιστρέφει σπίτι βρίσκει τον Βολκάν και τον Αράς να καβγαδίζουν και εκείνη τους διώχνει και τους δύο. Η Ντερίν μαθαίνει ότι ο Βολκάν έχει νοικιάσει σπίτι στη γειτονιά της Ασιγιά και αποφασίζει να τον πληγώσει χρησιμοποιώντας το πολυτιμότερο πρόσωπο στη ζωή του: τον Αλί. Τέλος, η Ασιγιά ανακοινώνει στον Αράς πως μετά τις τελευταίεs αποκαλύψεις δεν μπορεί να συνεχίσει μαζί του. Εκείνος τρέχει να την εμποδίσει να φύγει, αλλά εκείνη χάνει τις αισθήσεις της. Στο νοσοκομείο ο Βολκάν του επιτίθεται: «Τι της έκανες κα έφτασε ωs εδώ;», του λέει και ο Aράς του απαντάει: «Ο μόνος που ευθύνεται για την κατάστασή της είσαι εσύ»