Η Γκιονούλ, μετά και τον τελευταίο καβγά που είχε με τον σύζυγό της τον Χαλούκ στη σειρά Άπιστος, συναντιέται με δικηγόρο για να δει αν μπορεί να βγάλει διαζύγιο εις βάρος του και να του πάρει όλη την περιουσία για να τον καταστρέψει οικονομικά.

Παράλληλα, ο Βολκάν προσκαλεί την Ασιγιά, τον Αλί και όλους τους φίλους τους σε γεύμα στο νέο σπίτι του. Η Ντερίν νιώθει πιο μόνη και απελπισμένη από ποτέ στη σειρά του ΣΚΑΪ, ενώ οι αντιδράσεις που έχει τρομάζουν ακόμα και την ίδια της τη μητέρα. Λίγες μέρες μετά, ο Αράς επιστρέφει στη Ραιδεστό και ανακοινώνει στην Ασιγιά ότι χώρισε και επίσημα με τη Λεϊλά και πως η εταιρεία του αγόρασε το νοσοκομείο της για να το σώσει από τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει. Ωστόσο, ο Αλί δεν χαίρεται καθόλου που ο Αράς γύρισε πίσω στην πόλη τους και στη ζωή της μητέρας του.

Άπιστος: Ο Βολκάν θυμώνει με τον Αράς!

Ούτε κι ο Βολκάν, που είναι πεπεισμένος πως ο άντρας επέστρεψε για να διεκδικήσει ξανά την Ασιγιά. Κάτι που επιβεβαιώνεται όταν ο Αράς και η Ασιγιά δίνουν μία ευκαιρία στη σχέση τους.

Την επόμενη μέρα, η τελευταία δέχεται να εκπροσωπήσει το νοσοκομείο σε ένα συνέδριο στην Κωνσταντινούπολη, ενώ η Λεϊλά ζητάει από τπν Ντερίν τη βοήθειά της για να μη χάσει τα πάντα στο διαζύγιο από τον Αράς. Οι δύο τελευταίες μαθαίνουν για το ταξίδι της Ασιγιά και θεωρούν ότι αυτή είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να την παγιδεύσουν. Αποφασίζουν να συμμαχήσουν εναντίον της. Σύντομα, λοιπόν, η Λεϊλά κηρύσσει ανοιχτά τον πόλεμο στον Αράς. Τον εκβιάζει πως αν δεν πάρει πίσω την απόφασή του για το διαζύγιο, τότε εκείνη Θα δημοσιοποιήσει κρυφές φωτογραφίες του με την Ασιγιά, με έναν σκοπό: να τους διασύρει σε όλη την πόλη και να καταστρέψει την καριέρα της Ασιγιά και τη φήμη του ίδιου!

 

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός επόμενα επεισόδια: Στον «άερα» το νέο τρέιλερ

Food Pass 300 ευρώ για τρόφιμα – Θα το δικαιούνται 1 εκατ. καταναλωτές

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια: Ανατροπές σε όλα τα μέτωπα!